Kazimierz63 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jestem posiadaczem Tiida Acenta 1.6 od 15 stycznia. Też czekam na osobny dział tym bardziej, że mam kilka pytań odnośnie nakrętek zabezpieczających do felg aluminiowych. Z serwisu chyba znowu nie będę miał pożytku bo Pan Kierownik nie wiedział nawet czy Tidda ma śruby czy szpilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jestem posiadaczem Tiida Acenta 1.6 od 15 stycznia. Też czekam na osobny dział tym bardziej, że mam kilka pytań odnośnie nakrętek zabezpieczających do felg aluminiowych. Z serwisu chyba znowu nie będę miał pożytku bo Pan Kierownik nie wiedział nawet czy Tidda ma śruby czy szpilki. numer katalogowy nakrętek to:KE409-89950ND i sa dość drogie ok.170 zeta.pasują od kilku innych nissanów i... toyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz63 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzięki manix - jak kogoś stać na konia ... tym bardziej, że za felgi zapłaciłem 1400 a drożeją coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dzięki manix - jak kogoś stać na konia ... tym bardziej, że za felgi zapłaciłem 1400 a drożeją coraz bardziej. też kupuję,tym bardziej ze sąsadce juz 1 nocy buchneli koła wiec to trochę drożej wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee595 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jestem posiadaczem Tiida Acenta 1.6 od 15 stycznia. Też czekam na osobny dział tym bardziej, że mam kilka pytań odnośnie nakrętek zabezpieczających do felg aluminiowych. Z serwisu chyba znowu nie będę miał pożytku bo Pan Kierownik nie wiedział nawet czy Tidda ma śruby czy szpilki. Ja kupiłem firmy McGard http://www.mcgard.com/ cena 129 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja kupiłem firmy McGard trochę się różnią od orginalnych,do tiidy są dość specyficznie wytoczone http://www.nissan-odyssey.pl/akcesoria.php...p;pokaz=Poka%BF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 kupilem orginalne w swalonie i zaplacilem chyba 159 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz63 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Gościu w zakładzie powiedział mi, że McGard są bardzo dobre a tak w ogóle to na prawdziwego złodzieja nie istnieją żadne zabezpieczenia i odkręcenie nawet zabezpieczonych kół to kwestia chwili. Zawsze jednak pozostaje świadomość, że się coś zrobiło w kwestii "zabezpieczeństwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 kupilem orginalne w swalonie i zaplacilem chyba 159 zl u mnie śpiewają 200 zeta!!!!!! [ Dodano: Czw 19 Lut, 2009 17:52 ] kupilem orginalne w swalonie i zaplacilem chyba 159 zl u mnie śpiewają 200 zeta!!!!!! dzisiaj mi załozyli nakretki zaplaciłem 179zł też są firmy macgard dedykowane nissan tiida,ale jednak sa dość specyficznego kształtu.od almery niestety nie pasowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jark Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mam pytanie do Szanownych Kolegów czy po założeniu nowych alufelf=g i nowych nakrętek i po przejechaniu ok 300-500 km trzeba było troche dociągnąć tj dokręcić śruby ????, bo ja cos takiego stwierdziłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posimek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Szczerze powiem nic takiego mnie nie spotkalo a bylem zamienic miejscami kola po prejechaniu jakis 5000km wszystko bylo dokrecone jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mam pytanie do Szanownych Kolegów czy po założeniu nowych alufelf=g i nowych nakrętek i po przejechaniu ok 300-500 km trzeba było troche dociągnąć tj dokręcić śruby ????, bo ja cos takiego stwierdziłem! jest to normalne a nawet zalecane przy alu.ale u mnie również nie musiałem dociągać,mimo to zawsze powinno się sprawdzić dociągnięcie po 500-1000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi