Gość pollub1 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Czy istnieje możliwość zamontowania innych lamp przednich do Nissana Terrano II z 1993 r. Tak oczywiście w miarę po najniższych kosztach,bardzo proszę o pomoc. Dodam że jestem pierwszy raz na tym forum i proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afromen3 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Istnieje: nissan suny 94 r' do swojego nissan terrano 2' 94 r wsadziłem po niewjelkich przeróbkach blacharskich (delikatnie powjększyć otwór po starych lampach i pokombinować z zaczepami) koszt nowej lampy do suny to 100zł a do terrano 1100 warto sie troche pomęczyć,dodam że jak ktoś nie wje że były wymieniane lampy to nie do poznania [ Dodano: Sob 14 Lut, 2009 12:23 ] Dodam jeszcze że byłem na przeglądzie z nowymi lampami,gość mi je ustawił i nawet sie nie zjażył że są nie orginalne A tak swoją drogą to nie wjem dlaczego do terrano są takie drogie lampy gdzie od SUNY są praktycznie identyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pollub1 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Serdeczne dzięki :> właśnie o coś takiego mi chodziło,zaraz się biorę za szukanie lamp.A że orginalne są drogie to i mnie zastanawia, przecież tych Nissanów Terrano II jest od groma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość afromen3 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Trzeba sobie radzić w trudnych czasach kapitalizmu,miłego składania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony terrano Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 myslał ktos kiedys o zmianie przodu na ten po lifcie z wieksza atrapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 jak lampy całe, to można szkła z pasatta b3 wkleić, 12zl sztuka wyglądają idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riviera Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Szukam uszkodzonych, zbitych itp reflektorów do Terrano 93. W celu podjęcia próby przeróbki na soczewkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.