Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Delikatny off road koło Warszaw

netlab

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie koledzy i koleżanki.

Mam swoją Navarkę już jakiś czas i naszła mnie ochota, żeby zobaczyć jak się jeździ 4x4. Jednakże nie chcę jej uszkodzić i jak narzie przynajmniej robić jakiś przeróbek. Czy znacie jakieś fajne miejsca do delikatnego off roadu w okolicach Warszawy? Byłbym wdzięczny za informacje.

Jednakże nie chcę jej uszkodzić

Chcesz jechać w teren na fabrycznych gumach :?:

... jeśli tak to polecam polne drogi :diabel2:

Gość jasiek25
Chcesz jechać w teren na fabrycznych gumach

... jeśli tak to polecam polne drogi

polne lesne .... plaze nad zalewem gdzies w okolicy !!! ja tak testowałem na fabrycznych gumach , i uwazaj na błoto bo raz na fabycznych zsunołem sie ze skarpy i dopiero patrol mnie wyciagnoł ( zaznacze z 4x4 klubu i ten był przygotowany do jazdy w karzdych juz warunkach ja nie :(( )

miłej zabawy hehe

• 1 rok później...

ja śmigam z patrolami i nie tylko poczytać można na forum patrola (patrolowcy z wa-wy i okolic łączcie się ) chętnych zapraszam można nawet co nie co urwać :rolleyes:

z ostatniego wypadu https://picasaweb.google.com/114772521072586294808/Zabawa?authkey=Gv1sRgCN2BlayfrsmPWg

• 2 lata później...

Witam, być może nie jest to delikatny off-road, ale polecam dawną żwirownię w miejscowości Kuklówka. Żwirownia położona jest na trasie z Grodziska Mazowieckiego do Radziejowic, właścicielem jest gość należący do szerokorozumianej "braci" off-road-owej więc problemów z dostępnością nie ma. Trudności przepraw są zróżnicowane, każdy znajdzie tu coś dla siebie, a więc i dla navary znajdzie się coś niezbyt wymagającego ;) ostrzegam jedynie przed zbytnim optymizmem i wiarą w możliwości auta ;) ów teren pochłonął niejeden zmotany pojazd :D w każdym razie, w niedziele często spotkać tam można innych użytkowników aut terenowych, a więc jest szansa skorzystać z pomocy gdy już się zagrzebiemy po osie :) zainteresowanym polecam filmiki na Youtube, jest ich sporo zatem każdy może ocenić czy da radę :) Pozdrawiam i życzę przyjemnej...hmmm...zabawy ;)

A tak będą wyglądały wasze zabawki po całodniowej piaskownicy ;)

post-79601-0-02119500-1389189404_thumb.jpg

post-79601-0-09981100-1389189430_thumb.jpg

post-79601-0-87095100-1389189462_thumb.jpg

post-79601-0-48112600-1389189496_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...