netlab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witajcie koledzy i koleżanki. Mam swoją Navarkę już jakiś czas i naszła mnie ochota, żeby zobaczyć jak się jeździ 4x4. Jednakże nie chcę jej uszkodzić i jak narzie przynajmniej robić jakiś przeróbek. Czy znacie jakieś fajne miejsca do delikatnego off roadu w okolicach Warszawy? Byłbym wdzięczny za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 hmm, delikatny offroad to chyba wystarczy przez centrum przejechać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jednakże nie chcę jej uszkodzić Chcesz jechać w teren na fabrycznych gumach :?: ... jeśli tak to polecam polne drogi :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Chcesz jechać w teren na fabrycznych gumach ... jeśli tak to polecam polne drogi polne lesne .... plaze nad zalewem gdzies w okolicy !!! ja tak testowałem na fabrycznych gumach , i uwazaj na błoto bo raz na fabycznych zsunołem sie ze skarpy i dopiero patrol mnie wyciagnoł ( zaznacze z 4x4 klubu i ten był przygotowany do jazdy w karzdych juz warunkach ja nie ( ) miłej zabawy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ja śmigam z patrolami i nie tylko poczytać można na forum patrola (patrolowcy z wa-wy i okolic łączcie się ) chętnych zapraszam można nawet co nie co urwać z ostatniego wypadu https://picasaweb.google.com/114772521072586294808/Zabawa?authkey=Gv1sRgCN2BlayfrsmPWg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiki Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, być może nie jest to delikatny off-road, ale polecam dawną żwirownię w miejscowości Kuklówka. Żwirownia położona jest na trasie z Grodziska Mazowieckiego do Radziejowic, właścicielem jest gość należący do szerokorozumianej "braci" off-road-owej więc problemów z dostępnością nie ma. Trudności przepraw są zróżnicowane, każdy znajdzie tu coś dla siebie, a więc i dla navary znajdzie się coś niezbyt wymagającego ostrzegam jedynie przed zbytnim optymizmem i wiarą w możliwości auta ów teren pochłonął niejeden zmotany pojazd w każdym razie, w niedziele często spotkać tam można innych użytkowników aut terenowych, a więc jest szansa skorzystać z pomocy gdy już się zagrzebiemy po osie zainteresowanym polecam filmiki na Youtube, jest ich sporo zatem każdy może ocenić czy da radę Pozdrawiam i życzę przyjemnej...hmmm...zabawy A tak będą wyglądały wasze zabawki po całodniowej piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 zajrzyjcie może razem się spotkamy http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/82782-spotkanie-samochodow-terenowych-okolice-wawy/ porównamy co może stary i młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.