Gość czarny321 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 witam mam problem z primerą p10 nie świecą się żadne kontrolki po przekręceniu kluczyka ??? co może być tego przyczyną akumulator dobry podobno jest to bezpiecznik akumulatora tylko gdzie go szukać???????????????????????????. :/ :/ :/ :/ :/ :zdziw: :zdziw: :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Najpierw podczyścić papierkiem ściernym klemy. Coś gmerałeś w aucie że podejżewasz bezpiecznik? Jeżeli ciachnałeś jakieś zwarcie to sprawdź główny bezpiecznik nie wiem gdzie on jest w P10. U mnie jest on w skrzynce bezpiecznikowej obok akumulatora i ma nominał 100A, topik jest przykryty pleksą, łatwo namierzyć czy przepalony. Dość drogi bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarny321 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 nic nie grzebałem w nich przyszedłem rano odpalic samochód a tu trup nic sie nie świeci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 skąd wiesz że akumulator dobry? mierzyłeś czy ma w ogóle jakieś napięcie - jeśli wczoraj przyjechałeś i zostawiłeś samochód i wszystko było ok a rano nie chce odpalić to na 99% zostawiłeś włączone światła - i dlatego nie ma prądu i nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tak jak napisał Dżem sprawdź klemy...może nie ma po prostu odpowiedniego styku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ja mialem taki sam przypadek tez nic sie nie swiecilo zero pradu u mnie winny byl kabel masowy miedz zasniedziala i urwal sie przy skrzyni biegow akurat tam byl przymocowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 kolega nie zainteresowany bo coś się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarny321 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 miałeś racje andre zaśniedział kabel kupiłem dzisiaj nowy i wszystko działa elegancko : wielkie dzięki. i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 no to gratulujemy sukcesu i dziękujemy za poinformowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andre Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 a z ciekawosci ile zaplaciles za ten kabelek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi