Gość witex Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mam do wymiany progi jak ktoś wymieniał to bardzo proszę o podanie kosztów . Jak pytałem wkilku miejscach to rozbieznośc cen jest duża. pozdrawiam. Micra k 11 1994 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lkula Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Hej. Spróbuj u Zbyszka Paprotnego w Kiedrzynie. Kupiłem za jego pośrednictwem (od jego znajomej/siostry) moją K11 (którą zresztą sam dla niej sprowadził) i w sumie jestem zadowolony. Raczej porządny człowiek. http://maps.google.pl/maps?hl=pl&rls=c...908369834841334 W razie problemów na priv mogę podać Ci komórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Hej napisz na forum czestochowskim chlopaki na pewno pomoga. I przy okazji zapraszam na comiesieczne spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.