Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] NISSAN SUNNY

Gość Nieldos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zak ladam stronke z historia, ciekawostkami, zdjęciami itp itd na temat Nissana Sunny tylko i wyłącznie gdyż nawet w internecie jest mało na jego temat a sam jestem użytkownikiem takiej niuni ;) 1.4 z 93 r i chce by ludzie którzy poszukują coś na jego temat mieli do tego łatwy i prosty dostęp. Zwracam się do użytkowników tego modelu o przesyłanie zdjęć, opisów, ciekawostek, porad naprawy wraz ze zdjęciami na adres

nieldos21@vp.pl

Już nie długo podam link do tej strony wraz z Waszymi poradami i opiniami. ZRÓBMY WŁASNĄ STRONE -> NISSAN SUNNY <-

Może fotki mojej najnowszej zabawki na coś się zdadzą :D

Fajniutki, gratuluję zakupu (o ile to zakup). Gdzie Ty wynajdujesz takie rodzynki? Też chcę taki ... Uroku autku dodaje jeszcze to serducho ;) Samochód dziwnie przypomina Czarkowy ;) Można wiedzieć (na priva) ile kosztował?

no coobcio zajefajna ta bryka ...to juz czerwonego nie masz ?? a jesli chodzi o strone to fajnie ze sie zainteresowales ale na naszym forum mozna praktycznie wszystko znalezc a wiekszosc uzytkownikow i tak jezdzi n14 ...starsze modele to juz raczej rzadkosc ...wiec albo daj sobie spokoj albo poprostu daj link na stronie do nissanklub.pl i dzial sunny i bedzie git

Oczywiscie ze swietny pomysl, forum nissana zawsze pozostanie kopalnia wiedzy :)

A dla wygody mozna zrobic osobna stronke dla maniakow N14 :D

Ja rowniez doloze swoje 5groszy hehe jakby co to GG lub mail

Nieldos masz dobry pomysł i rob coś w tym kierunku a my Ci w miarę możliwości będziemy w tym pomagać ;)

• 2 tygodnie później...

pomysł super tak jak pisali poprzednicy :)

mam N14, 2.0D :) jeżdze już ponad rok wiec w wolnej chwili podeśli jakiś info i zdjątka które mam :)

Powodzenia ze stronka bo naprawde fajna sprawa :)