Gość Nieldos Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zak ladam stronke z historia, ciekawostkami, zdjęciami itp itd na temat Nissana Sunny tylko i wyłącznie gdyż nawet w internecie jest mało na jego temat a sam jestem użytkownikiem takiej niuni 1.4 z 93 r i chce by ludzie którzy poszukują coś na jego temat mieli do tego łatwy i prosty dostęp. Zwracam się do użytkowników tego modelu o przesyłanie zdjęć, opisów, ciekawostek, porad naprawy wraz ze zdjęciami na adres nieldos21@vp.pl Już nie długo podam link do tej strony wraz z Waszymi poradami i opiniami. ZRÓBMY WŁASNĄ STRONE -> NISSAN SUNNY <- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Może fotki mojej najnowszej zabawki na coś się zdadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Może fotki mojej najnowszej zabawki na coś się zdadzą Fajniutki, gratuluję zakupu (o ile to zakup). Gdzie Ty wynajdujesz takie rodzynki? Też chcę taki ... Uroku autku dodaje jeszcze to serducho Samochód dziwnie przypomina Czarkowy Można wiedzieć (na priva) ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nieldos ja bym poszedł dalej i pobawił się w forum na wzór np. micra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Jezeli potrzebujesz malej pomocy od strony technicznej - daj znac! Moze uda mi sie dodac swoje 3 grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 no coobcio zajefajna ta bryka ...to juz czerwonego nie masz ?? a jesli chodzi o strone to fajnie ze sie zainteresowales ale na naszym forum mozna praktycznie wszystko znalezc a wiekszosc uzytkownikow i tak jezdzi n14 ...starsze modele to juz raczej rzadkosc ...wiec albo daj sobie spokoj albo poprostu daj link na stronie do nissanklub.pl i dzial sunny i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieldos Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Sergiej rozumiem Twoj post ale na mojej stronie będzie dużo dużo więcej niż natej chce by N14 miał własną strone a nie tylko dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Oczywiscie ze swietny pomysl, forum nissana zawsze pozostanie kopalnia wiedzy A dla wygody mozna zrobic osobna stronke dla maniakow N14 Ja rowniez doloze swoje 5groszy hehe jakby co to GG lub mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Nieldos masz dobry pomysł i rob coś w tym kierunku a my Ci w miarę możliwości będziemy w tym pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnik Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 pomysł super tak jak pisali poprzednicy mam N14, 2.0D jeżdze już ponad rok wiec w wolnej chwili podeśli jakiś info i zdjątka które mam Powodzenia ze stronka bo naprawde fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 a ja mam pytanko jak tam ida postepy ze stronka ?? chetnie zobacze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Jak co to i ja ze swoim N14 93r cos dorzuce i co tylko bede mogl i dobry pomysl z tym o N14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 ...no ale autor wątku coś się nie odzywa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi