Coobcio Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 elo elo! Co powiecie by stadnie wybrać się i poszaleć po torze Lublin ? Wjazd 50zł, i ma się ok 3-4 wolne przejazdy no a dalej 5 prób. Nawierzchnia idealnie równa i przyczepna, zakręty mocno profilowane - bóstwo dla takiego wyjadacza jak sunny, poniżej foto z testu mojego nowego sprzętu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 jest troche czasu do namysłu, mam nadzieje ze dam rade. Koncepcja jak najbardziej na tak :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Coobcio, ja bym sie zjawił a coto za nowa wariatka n14 sr20ve? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 coto za nowa wariatka n14 sr20ve? Nowa Nowa ale z SR16VE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Kuba mimo, ze sie wczesniej deklarowalem bede musial odpuscic nie zdarze na 1.03 wrocic do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 poniżej foto z testu mojego nowego sprzętu: Jaki sprzęt, taki wyraz twarzy :one: Najbardziej uśmiechnięty kierowca na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Coobcio, ale to sr16ve to siedziało w nim od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dawcą motorowni była śliczna Almera w rzadkiej odmianie VZR - tylko w niej te silniki występowały i skrzynie beigów... oto i ona: Ps. ilu chętnych, czy jak zawsze ja biedny sam będę musiał zmagać się z Hondami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Panowie, nie Tor Lublin, tylko Biłgoraj: Automobilklub Biłgorajski zaprasza na II Rundę Mistrzostw Okręgu Lubelskiego PZM w RallySprintach. Impreza odbędzie się 1 marca 2009 na torze w Biłgoraju w oparciu o Regulamin Ramowy Pucharu Zarządu Okręgowego PZM Lublin w samochodowych imprezach popularnych „RallySprint” na rok 2009 . Regulamin ramowy RallySprint 2009 Godz. rozpoczęcia i zakończenia (przybliż.): 9,00 - 16,00 Wpisowe 40zł (członkowie klubów zrzeszonych w PZM 20zł) Zapisy i szczegółowe informacje: Dyrektor zawodów: Zenon Łój e-mail: autozbyt_loj@op.pl tel. kom: 691-753-301 Ja planowałem start, ale wobec powyższego muszę sobie odpuścić. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 To jak to jest w końcu? Bo jeśli to ma być coś w rodzaju track day na torze w Lublinie to ja się piszę, a jeśli coś w rodzaju kjs w Biłgoraju to odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Żaden KJS. Rallysprint na torze kartingowym, tyle, że nie w Lublinie, a w Biłgoraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie na tą impreze patrzycie: http://www.automobilklub.chelm.pl/terminarze.php " MARZEC 2009 · 1 marca - Runda MOL w Rally Sprintach (Tor Lublin) · 7 marca - Szkolenie Sędziów Sportu Samochodowego · 15 marca – Runda SunGRAF Challenge · 15 marca - KJS Bircza (1 runda MSW) · 29 marca – Runda MOL w Rally Sprintach (Tor Lublin)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Coobciu, 1. marca NIE MA rallysprintu na torze Lublin. Druga runda MOL w Rallysprintach odbędzie się na torze kartingowym w Biłgoraju. -> Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Kurde ładnie to wygląda: http://www.automobilklub.chelm.pl/index.ph..._from=&ucat Tak więc ja chyba pojadę - raptem 80km od Lublina, tylko nie wiem czy na torze latać na lecie czy zimówkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Rozmawiałem dzisiaj z organizatorem zawodów, mówił, że w Biłgoraju jest śnieg i to całkiem sporo go napadało. No ale, do niedzieli dużo może się zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Oto kilka fotek z wczorajszego dosmarowywania wysokiej krzywki systemu NEO VVL: 2 w klasie i czwarty w generalce Juniorów - na pierwszej próbie za delikatnie leciałem a na drugiej przegiąłem na łuku tuż przed metą - cudem wybroniłem wóz coby mnie nie obróciło (patrz pierwsza fota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No, no... zdjątka pierwsza klasa. Kierowcowi za refleks i Renacie za zdjątka gratki się należą. No i wreszcie karoca nie jeździ na trzech kołach Chrupek też był lepszy od czerwonej nawet na trzech :one: Pozdro Jeździłeś z AuTorem :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 W tą niedziele jest tor Lublin tak więc zTomku szykuj się [ Dodano: Sro 04 Mar, 2009 02:14 ] Ps. właśnie się dowiedziałem że medalu nie odebrałem: http://www.zopzm.lublin.pl/wyniki/2009/ral...goraj010309.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zobaczę, czy dam radę. Może z xarolem przyjedziemy. Na razie jest cieniutko, bo bez dobrych opon, to nawet strach. Troszkę te Markgumy zajęździłem. Pozdro i dzieki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi