Gość gwrob Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam, z salonu wyjechałem na oponach zimowych 195/65/R15. W instrukcji na stronie 8-44 jest informacja, że nie można zakładać do nich łańcuchów śniegowych. Czy ktoś korzystał z łańcuchów dla takich opon? Podejrzewam, że muszą być "cienkie" oczka, aby nie obcierać o karoserię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee595 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam, z salonu wyjechałem na oponach zimowych 195/65/R15. W instrukcji na stronie 8-44 jest informacja, że nie można zakładać do nich łańcuchów śniegowych. Czy ktoś korzystał z łańcuchów dla takich opon? Podejrzewam, że muszą być "cienkie" oczka, aby nie obcierać o karoserię. też jestem ciekawy, mam łańcuchy z poprzedniego samochodu, więc trzeba będzie je przymierzyć, chyba że już ktoś sprawdzał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.