Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K10] MIcra k10 a KJS

Gość zecikk

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle nad zakupem MIcry k10 1,2 i przystosowaniem jej do KJS. Klatka kubły takie tam :) Jezdzil ktos moze micra w takich imprezach ?? jak sie spisuje to autko?? Moze ktos spawal do niej klatke?? Bede wdzieczny za porady :)

Dosyć lekki samochodzik,jeździłem moją po torze kartingowym i na seryjnym zawisie trochę nią buja na ostrych winklach,przydało by się też zmienić na skrzynie od 1.0,i będzie dobrze latać w KJS :).Jak cinkolami latają i bobami to i K10 da radę :).

noooo daje rade :) Faktycznie utwardzic ja troche przyglebic i jazda :)

[ Dodano: Wto 17 Lut, 2009 11:57 ]

za 1200 widzialem nawet w ladnym stanie takie 1,2 :)

Właśnie miałem też wstawić ten filmik :)

Po pierwsze gratuluję pomysłu ;) ...jedyne co to dałbym sobie spokój na Twoim miejscu z klatką a poszedł w odelżenie autka tak żeby zejść do tych 650kg. i przy mocy +/- 60KM po doprowadzeniu silnika do serii i delikatnych modyfikacjach powinno się takim autkiem przyjemnie jechać...no i tak jak napisałeś zecikk...zawieszenie koniecznie trzeba utwardzić ponieważ na seryjnym zawiasie nie ma co ryzykować szybkiej zmiany toru jazdy :)

Jak masz zamiar latać w KJS to najwarzniejsza jest płyta pod silnikiem, zawias serie bym pozostawił tylko jakieś dobre amorki wsadził - nic lepszego nie ogarniesz...

Tutaj nie ma dużych prędkości i nie latasz po dobrej nawierzchni więc nie ma mowy o obniżaniu...

Krótka skrzynia bardzo się przydaje no i świerze linki od ręcznego :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...