Gość zecikk Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mysle nad zakupem MIcry k10 1,2 i przystosowaniem jej do KJS. Klatka kubły takie tam Jezdzil ktos moze micra w takich imprezach ?? jak sie spisuje to autko?? Moze ktos spawal do niej klatke?? Bede wdzieczny za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dosyć lekki samochodzik,jeździłem moją po torze kartingowym i na seryjnym zawisie trochę nią buja na ostrych winklach,przydało by się też zmienić na skrzynie od 1.0,i będzie dobrze latać w KJS .Jak cinkolami latają i bobami to i K10 da radę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 noooo daje rade Faktycznie utwardzic ja troche przyglebic i jazda [ Dodano: Wto 17 Lut, 2009 11:57 ] za 1200 widzialem nawet w ladnym stanie takie 1,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Właśnie miałem też wstawić ten filmik Po pierwsze gratuluję pomysłu ...jedyne co to dałbym sobie spokój na Twoim miejscu z klatką a poszedł w odelżenie autka tak żeby zejść do tych 650kg. i przy mocy +/- 60KM po doprowadzeniu silnika do serii i delikatnych modyfikacjach powinno się takim autkiem przyjemnie jechać...no i tak jak napisałeś zecikk...zawieszenie koniecznie trzeba utwardzić ponieważ na seryjnym zawiasie nie ma co ryzykować szybkiej zmiany toru jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Możesz ją nawet obniżyć ucinając springi .A utwardzić sposobem utwardzania amorków w 126porsche . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Teraz musze tylko moja kobiete przekonac do pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jak masz zamiar latać w KJS to najwarzniejsza jest płyta pod silnikiem, zawias serie bym pozostawił tylko jakieś dobre amorki wsadził - nic lepszego nie ogarniesz... Tutaj nie ma dużych prędkości i nie latasz po dobrej nawierzchni więc nie ma mowy o obniżaniu... Krótka skrzynia bardzo się przydaje no i świerze linki od ręcznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no dobry reczny to podstawa na takich imprezkach to fakt a taka płyte to przykrecic zwykly kawał grubszej blachy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no i jakieś postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.