Gość michas-wwy Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam Mam dziś tradycyjnie problem z moim nagłośnieniem a mianowicie: Mój Pionek ma dziwny ale bardzo potężny bas a to sie dzieje za sprawa nie szczelność głośnika nie przylega w jednym odcinku w 1oo% czym go mogę uszczelnić ?? Tak samo mam boczną scianke z pleksy i tez sadzi z nijej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 chodzi o nieszczelną obudowę? Jak tak, to koniecznie ją wymień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas-wwy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a nie uratuje jej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Chyba, ze sprobujesz pobawic sie silikonem, badz czyms podobnym, moze pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kret Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Obudowa musi być szczelna, zwłaszcza OZ, silikon za bardzo sprawy nie rozwiąże. Jaka to obudowa? Bo jeśli jest tam plexa to wydaje mi się, że to fabryczna band-pas. Jak chcesz porządnie to MDF i wyżynarka w łape i zrób porządnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.