Gość BESEL_ Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 makaron, ja lampy mam oryginalne z USA:) tylko że przerobione na Polske tj. postojówki nie świecą na pomarańczowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Strażak Sam, 10l?? byłem w serwisie Nissana to powiedzieli mi, że tam duzo jego nie wchodzi, ale i tak msuze zaplacici za cała banke 4 l... BESEL_, wcześniej jak miales inna fote swego muranca to myslalem ze masz zwykle lampy bez ksenonu P.s Ja tez mam przerobione, ale obrysówka u mnie pali się razem z kierukiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 jaka obrysówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ten prostokącik zółty to obrysówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 makaron, hehe ja wiem co to obrysówka:D ale nie wiem czy w Murańcu mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 masz z przodu i z tylu w lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość veyron Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 mchmiel1979, 9 litrów to wskazanie komputera a jeżdze na pb95. hmmmm 9 litrów na pb95 no sorry ale ciężko mi w to uwierzyc....chociaz nie twierdze ze to nie jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 veyron, tyle mnie wyszedl na trasie przy obrotach rzedu 1,5 tys i predkosci 80-90 a po miescie to 13-14 zje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr slawooo Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 a ja wczoraj jechałem z bielska do stalowej woli to jakieś 290 km i mi spalił przy średniej prędkości około 100 km 12.5lale gazu a co do oleju to cię troche naciągają u nas w bielsku dolewają ile potrzebujesz i płlacisz za każdy litr a nie za całą beczkę :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi