Gość Wald Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Czy Maxi ma podgrzewane lusterka? Bo nic o tym nie znalazlem w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Moja wersja US ma. Włączasz to tym samym przyciskiem co ogrzewanie tylnej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gxs5 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Moja europejska, rok 1998 ma, też włączane przyciskiem ogrzewania tylnej szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Panowie ciezko kupic maxime bez klimatronica, wiekszosc ma skorzane, elektryczne i podgrzewane fotele. Elektryczne i podgrzewane lusterka w takim aucie to nawet nie standard ale wrecz obowiazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gxs5 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Przy okazji zapytam, czy każda Maxima ma nagłośnienie BOSE ? Czy była to opcja do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Przy okazji zapytam, czy każda Maxima ma nagłośnienie BOSE ? Czy była to opcja do wyboru? To była dodatkowa opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1234 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Przy okazji zapytam, czy każda Maxima ma nagłośnienie BOSE ? Czy była to opcja do wyboru? To była dodatkowa opcja. u mnie sa jakies glosniki panasonica (tyl i przod) + firmowe radio nissana (jeszcze na kasete). ale gra zupelnie przyzwoicie. nie ma co narzekac jak sie nie jest voodo-audiofilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 To bardzo dobre głośniki są, jeszcze stara szkoła, papierowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Elektryczne i podgrzewane lusterka w takim aucie to nawet nie standard ale wrecz obowiazek No wlasnie dlatego mnie dziwi dlaczego o tym nie napisali, chyba ze przeoczylem, a zauwazylem to w ciagu ostatnich dni jak snieg zaczal topniec na lustrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie piszą bo ta standard tak jak ogrzewana tylna szyba. A jeśli chodzi o głośniki to były chyba firmy clarion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffik77 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 hmm... a w gazecie Motor nr. 42/2008 napisali ze BOSE w a32 było w standardzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ejaskulska Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Czytałem ten artykuł, ale nie pamiętam, żeby było, iż BOSE jest w standardzie. Ja mam QX 3,0 1998 r. z polskiego salonu i nie ma BOSE. Zamontowałem Pioneera z wyższej półki, głośniki zostawiłem fabryczne, dodałem tylko wzmacniacz i małą, zamkniętą skrzynkę basową z głośnikiem Infinity 25 cm. Efekt więcej niż zadowalający, moim zdaniem. Ale chętnie posłuchałbym, jak hula BOSE... Przed chwilą odgrzebałem ten artykuł w "Motorze" i faktycznie napisano, że BOSE było wyposażeniem standardowym - zwracam honor. Ale to jednak nieprawda, BOSE było opcją, ja mam wersję bez BOSE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 A jeśli chodzi o głośniki to były chyba firmy clarion. Bylo juz wczesniej napisane ze panasonic. Ale widze ze masz a33 i tam moze byly juz clariony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jayo Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W mojej J30 radio na kasety i wszystkie glosniki nawet z malym wzmacniaczem zamontowanym pod tylna polka z glosnikami są firmy Clarion. wiec jesli Bose bylo opcja to w standardzie jest Clarion; przynajmniej w J30. No i lusterka tez mam podgrzewane, z tym ze wlaczane osobnym przyciskiem obok sterowania lusterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi