INC Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 czy robil ktos taka podmianke ? mam zamiar zmienic tylne hamulce na tarczowe, co jest potrzebne ? oprocz oczywiscie belki czy roznia sie mocowania amorkow ? czy mogl bym moje wykozystac ? czy trzeba zmieniac pompe hamulcowa, czy mozna sie podpiac do istniejacej instalacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Wszystko poza samym hamulcem jest takie samo. Musisz zmienić linki bo są inne, natomiast cała reszta na 99,9 jest taka sama. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a czy sedan i htb maja takie same belki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 99,9 tak, aczkolwiek różnice kosmetyczne mogą być między wersją JP a UK w średnicy śruby itp.,. Nie jestem pewien też co do przewodu hamulcowego i jego łączenia do zacisku/cylinderka, ale to już drobny ewentualny problem do przerobienia. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 w P11 1,6 dokonywałem takiego zabiegu to musiałem wymieniać całą tylną belkę - były zupełnie inne zaczepy pod zaciski i inna piasta... Wydaje mi się że w N15 może być podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Przewody hamulcowe i linki recznego sa na 100% do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.