Gość hubizx Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Witam' W weekend zdejmuje głowicę w mojej K10 1.2 92r, bo poszła uszczelka pod nią, i może ma ktoś informację jak dokręcać głowicę. Pozdr Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koniu83 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 siema polecam ściągnięcie ksiązki w pdf o nissanie primerze. znajdziesz w dziale primera. podane wszystkie chyba mometnt dokrencania i wiele innych rzeczy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hubizx Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 tak właśnie szukałem owego pdf'a i nie znalazłem, mógłbyś mi napisać gdzie go znajdę. na forum primery nie ma, w dziale zrób to sam też. Pozdr Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zawsze jak sie kupuje uszczlke pod glowe to jest na niej podane momenty dokrecania oraz kolejność. Przy demontarzu bardzo powoli poluzniaj wszytkie sroby zaczynająć od wewantrz lecisz na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hubizx Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wyobraz sobie ze nie ma na uszczelce instrukcji. daltefo pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 A to hamy no... Jak chcerz to CI moge podac momenty dla Silnika 1,6 i 2.0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hubizx Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 miło tylko ze ja potrzebuje do micry K10 1.2 92r. Pozdr Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koniu83 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 w takim razie niepomoge :? ta książka jest w dziale Primera do ściągnięcia, ale to niestety tylko do primery p-10 sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 1. stopień 34-39 Nm 2. stopień 59-64 Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 hubizx! Na temat momentów masz w poście nad moim,m ale może doradze coś. Na dniach miałem zdejmowaną głowice. Wymiana uszczelki i nietylko. Polecam sprawdzenie szczelności głowicy oraz jej splanowanie. U mnie potrzebny był szlif. Radze to sprawdzić poniewąz w przypadku pęknięcia głowicy, szukaj nowej, bo spawanie nie jest zadowalające, (w niedługim okresie problem wróci). Co do szlifu, lepiej poprawić niewielkie krzywizny, bo wymiana uszczelki nic nieda. To informacja jest do Ciebie w przypadku, gdy o tym niewiesz, i oczywiście dla innych;] Pozdrawiam świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matimon Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Książkowo zalecane jest 70Nm, ale dokręć tak gidześ 5Nm więcej. Nic nie zaszkodzi, a może pomóc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hubizx Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Witam' Dzieki za info, głowice zrobiona, był ewidentny przeciek na uszczelce olej do wody, głowica bardzo ładna i prosta, obyło się bez planowania, zrobiłem po remoncie ok 500km i jest ok. Pozdr Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi