klonek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 jak w temacie dzisiaj wyjmowalem radio i zauwazylem cos takiego nie podlaczone do niczego co to moze byc?? wie ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 jakie masz radio oryginalne czy dokładane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 radio mam nie oryginalne ale przeciez radio mam podlaczone do oryginalnej kosci prze przejsciowke iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 jeśli masz wyświeltacz komputera pokładowego to to właśnie jest kość radia fabrycznego za pomocą której radio perzesyła wszystkie dane z rds-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 U mnie też ta wtyczka jest luzem. Nawet pytałem się na forum ale nikt nie był w stanie pwoiedzieć do czego służy. Mam fabryczne radio z możliwością obsługi zmieniarki. Nie mam komputera pokładowego. Czy może mi się ta dodatkowa funkcjonalność do czegoś przydać? W którym miejscu w radiu wpiąść tą kostkę i co to da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.