Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] skóra do n15

Gość murzyn n15
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość murzyn n15

witam mam pytanie za 100pkt. chcialbym wstawic skórzane fotele do swojej n15 i zastanawiam sie czy z jakiegoś modelu pasuje bez przeróbek tylko zdejmuje stare zakładam nowe bo almy chyba na skórach nie wychodziły prawda?

Jeżeli chcesz takie jakie masz, a nie np. bardziej kubełkowe, lepiej trzymające, elektryczne czy inne, to chyba najlepiej oddać swoje do tapicera samochodowego - za dwa przednie fotele powinno wyjść z tego co się orientuję około 1000zł. Dostaniesz nową skórę lub alcantarę lub mieszaninę w kolorach które chcesz z nićmi które wybierzesz. Nówka sztuka, a nie 10 lat używane za podobną cenę. Ktoś na forum obszył całość w P1o z tego co pamiętam - boczki, tunel, itd.

Gość Mlody666

Zapytałem się u tapicera u mnie w miescie ile by kosztowało obszycie velurem to odpisał że mniej więcej 650 złotych (wszystkie fotele + boczki drzwi). Cena może ulec zmianie zależnie od jakości materiału. Skóra pewnie odpowiednio drożej ale podejżewam ze w 1000 by się zmiesciło.

Gość murzyn n15

no to musze podejść do tapicera bo aka czarna skórka by pasowała szczególnie ze beda czarne felgi i szyby dzieki bardzo wszystkim ale i tak jakby ktos wiedział o pasujących od innego modelu to piszcie

Super pomysł z tą skórą - pod warunkiem, że inne elementy auta jak;

amorki

opony

tarcze i kloki

filtry oleje

świece / paski

............................. masz w idealnym stanie. Jeśli nie.. wydaj tą kasę na punkty, które wymieniłem wcześniej. Jeśli wszystko masz na 5+ szyj i działaj, a potem wstawiaj foty, a szczęki nam opadną.

Pozdro! :D:P:D

Gość murzyn n15
Super pomysł z tą skórą - pod warunkiem, że inne elementy auta jak;

amorki

opony

tarcze i kloki

filtry oleje

świece / paski

amory rewela opony z felgami kupione hamulce jak z fabryki olej za 3 tys. do wymiany świece i paski jak nowe :] ale tak licząc to chyba ta skórke sobie odpuszcze bo faktycznie latem może być kiepsko a za ta kase sobie założe elektryczne szyby bo mam korbki i ewentualnie szyby przyciemnie i latem jak znalazł.

Była Almera ze skórą w oryginale, ale fotele były full pufy więc nie prezentowało się to najlepiej i zero trzymania na boki. Widziałem w polsze ze 2 sztuki ( obydwa 5 drzwiowe, skóra na fotelach i boczki czarne ). Nie pamiętam na jaki kraj, ale wychodziło coś takiego. Jak masz klime to wrzucaj skóre bez bólu.

Pozdro

• 3 tygodnie później...
Gość Mlody666

Wątpie zeby ta tapicerka to był oryginał no ale mogę się mylić. Autko fajne ale podejżane jest że GTI z 99 roku nie ma poduszki pasażera :P Pewnie bite bo przeciez jako wersja TOPowa z końca produkcji na dodatek powinna miec komplet poduszek łącznie z bocznymi. Ich wywalenie mogło by też tłumaczyc skórzaną tapicerkę :P No i za droga ta alma moim zdaniem :D

Niej jest napisane że bezwypadkowy... A pozatym lewy przedni kierunek nie od GTI, powinien być czarny...