Gość rafalk86 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam mam dla was bardzo interesującą ciekawostkę na temat sunny. A mianowicie w zeszłym roku miałem wypadek moim sunny w tył fiata uno przy prędkości 80kmh w moim sunny wymieniłem tylko lampy maskę i chłodnice a uno złamało się w pół cały tył zmasakrowany i poszło do kasacji. Podsumowując chciałem uwiadomić wszystkich jak twarde i zarazem bezpieczne jest Autko nissan sunny Mi oraz kierowcy uno nic się nie stało ponieważ byliśmy zapięci w pasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 mialem to samo i mogie to potwierdzi choc ja nadzialem sie na hak transportera do wymiany byl tylko przedni pas i jeden reflektor chlodnica sie bardzo pogiela foto pozniej zarzuce a chodzi juz ponad rok i nie pekla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W moim podpisie jest link do PJ., a tam foty mojej Y10 po spotkaniu z 2 tirami. Nie pytajcie co z tirów zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek104 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 rafalk86, przy 80km/h w stojący samochód, to raczej nie miało prawa skończyć sie na masce i reflektorach.. No chyba, że Uno jechało 50km/h to inna bajka.. pozatym, dlaczego dałeś komuś prowadzić swój samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no ja wrabalem w drzewo to az mi sie silnik przesunol przy 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 tyle zostaje z sunny, więc nie wiem czy do końca taki on twardy :/ Ma coprawda kontrolowane trefy zgniotu, ale niestety auto z poprzedniej dekady Owszem twarde to on ma ale amortyzowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 nie mogę znaleźć crash testu N14 ale N13 jest na youtube: -> http://www.youtube.com/watch?v=3mEdHJIDze4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Jeśli ten Uno jechał to może i tak było ale jeśłi stał to tylko0 matka Boska mogła was uratować. Praw fizyki jeszcze nie udało się nikomu zmienić. Zresztą popatrz na test od mimier-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.