Gość Kriswol Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam Chciałem się dowiedzieć co jest odpowiedzialne za światła pozycyjne i mijania jak to idzie po drodze od przełącznika co po kolei jakieś styczniki pod maską bo mam poniższy problem i nie wiem gdzie szukać przyczyny jeszcze oprócz przełącznika PROBlem dziękuje za wszelkie porady Pozdrawiam KrisWol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A sprawdzales juz przekazniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kriswol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no właśnie nie jak to zrobić wyjąć czy coś ? i co powinno pisać na nich tzn. na klapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Co powinno pisac to jutro ci napisze a sprawdzic mozna np. tak ze jak wyjmniesz przekaznik wezmniesz miernik i jak wlaczysz swiatla postojowe to powinno byc napiecie na jednej wsowce co po przejscu przez przekaznik powinno podac je do odbiornika a jezeli nie dochodzi do przekaznika to albo cos przy wlaczniku albo kabel gdzies padl ale zdaje mi sie ze to bedzie przekaznik jak cos nie pojdzie to bedziemy kabinowac dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kriswol Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 był bym bardzo wdzięczny a na plastikach pod maską jeśli chodzi o napisy to tylko jeden znalazłem z „ … lamp” a może te co są przy bezpiecznikach ? czy to może być podpięte wszystko pod jeden przekaźnik ?” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Zobacz tu masz opis wszystkich bezpiecznikow i na poczatek sprawdz to http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=14950 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.