Gość malwin81 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 witam mam problem z nissanem 2.2 dti wyswietla mi sie kod p0089 fuel pressure regulator 1 perfomence samochod wogule nie jedzie jest bardzo slaby wymienilem ten regulator na pompie skasowalem blad przejechalem 2 kilometry i znow komputer wyswietlil ten sam kod i znow aoto niejedzie czy ktos mi by pomogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Regulator był nowy z pudełka wraz z uszczelkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malwin81 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Regulator był nowy z pudełka wraz z uszczelkami? re: tak byl calkiem nowy razem z uszczelkami dzis znowu go wymontowalem zabudowalem skasowalem blad i proba po przejechaniu kilometra znow to samo kontrolka z silnika sie wyswietlila i sam. bez mocy moze to byc pompa padnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Pompa mało prawdopodobne. Sprawdź dokładnie wtryskiwacze, a konkretnie zobacz co sie dzieje na przelewach. No i najważniejsze, tester i spisz ciśnienie na CR przy różnych prędkościach obrotowych. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.