Gość Q Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mam taki cupholder u siebie, generalnie nie ma tragedii ale szału też nie ma, najgorsze to to (dla palących), że jak kożystasz z uchwytu to nie ma jak do popielniczki kiepować . Wykonanie nie zachwyca (jak otworzysz to półka lata) ale czasami się przydaje (półka strasznie płytka, normalny telefon raczej nie wejdzie, iPhone się mieści, paczka szlugów nie wchodzi, w sumie to niewiadomo na co ta półka, ale jak już jest to każdy w końcu znajdzie coś co tam można schować ). Co do uchwytów to pasują do N15 bez problemu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mówiąc szczerze nie widze możliwości rozsądnego montarzu uchwytu z lanosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A ja mam w tym miejscu schowek na płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a ja mam tam radio CB :)oczywiscie po drobnej modyfikacji kieszonki... . bardziej przydatna rzesz niz uchwyt na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Szczeże mówiąc to jeszcze nigdy nie miałe potrzeby skorzystać z podstawki na kubek... Co innego jakiś schowek na butelkę czy coś... Ale podstawka na kubek?? Do czego to?? Wolę mój schowek na CD, przynajmniej nie plątają się w schowku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Przydaje się na cole z macdrive'a i redbull'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asahi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Przyszedł czas na zamówienie CUP HOLDERA i mi szczęka opadła: CUP HOLDER 50 zł Transport do Polski 30 zł Koszty przelewu bankowego: 80 zł muszę poszukać innej drogi zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Sproboj przez paypal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ktory to bank pobiera taka oplate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja swój kupiłem na ebay'u, płatność przez PayPal - zero złotych, z przesyłką wyszedł mnie jakieś 90 zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi