aerox1994 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z użytkowników terrano II ma w swoim aucie chip tuning?? I czy w ogóle jest możliwy montaż chipa w 2,7td.?Jeśli tak to może ktoś wie jak go zamontować?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A z którego roku masz to Terrano? Bo jak masz mechaniczną pompę wtryskową to chipa sobie można wsadzić - bynajmniej do silnika :diabel: PS, za wiele tego silnika nie podkręcisz, a możesz stracić niezawodność naprawdę fajnego silniczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bigi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 lol w terrano chiptunning? a co to ma dac ? moze zmien auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanopulus Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 bigi: Co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudlaty75 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam wszystkich. Odświeżając temat mam pytanie, czy warto wykonać chip tuning, lub inną modyfikację komputerową celem zmniejszenia zużycia paliwa ?? Nie zależy mi na prędkościach i przyspieszeniach, jedynie na zmniejszeniu zużycia paliwa. W mieście, przy normalenj jeździe pali mi 13.5l/100, może dlatego, że automat. Terrano II 2.7 TDI z 2001r. Przbieg niewiarygodnie mały, tylko 70 tys. Proszę o porady ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.