antoniobermuda Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam. W moim N14LX na środkowej konsoli na samym dole jest zaślepka, z tego co widuję na różnych zdjęciach często w miejscu tej zaślepki znajduje się schowek. Pytanie czy jak kupię sobie coś takiego http://moto.allegro.pl/item550568928_schow...14_zamiana.html to czy będzie pasowało? Czy to wystarczy żeby mieć schowek, czy jeszcze trzeba coś w środku dorabiać? A i przy okazji, nie wiecie gdzie można kupić odbojniki tylnej klapy bagażnika? Jeden się urwał, drugi jest zgnieciony i przez to na naszych pozimowych dziurach nie da się w aucie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conan_librarian Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Też mam N14 LX i posiadam coś takiego więc myślę że nie będzie większych problemów z zamontowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Wystarcza ci tylko 4 wkrety i masz zalozone i jak sie nie myle to gorne otwory skrecane sa razem z calym mechanizmem od nawiewu i napewno bedzie pasowc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 będzie pasowało btw koleś na allegro rozebrał sunnego na czynniki pierwsze - a ceny ma kosmiczne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniobermuda Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wyciągnąłem zaślepkę i w środku jest wielka dziura, więc nawet jak założę "drzwiczki" to lipa nie schowek - tak chyba nie ma być, wg mnie tam w środku powinien być jakiś pojemnik do którego mogę coś schować, a nie dziura. Jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 no jest pojemnik z dzwiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 http://img4.imageshack.us/my.php?image=img3247.jpg tak powinno wyglądać w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekjar Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam, podepnę się pod temat, chciałbym zdemontować u siebie ten schowek, jak tego dokonać?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Jak zdemontować Ci nie pomoge bo tego nie robilem ale jakbyś chcial go moze odsprzedać to proszę o pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 dokladnie tak Musisz podwadzić np płaskim wkrętakiem ramkę przy lewarku zmiany biegów, pózniej podwadzić osłonę środkowego kokpitu, odpiąć kostki od awaryjnych, ogrzewania szyby i lampy przeciwmgłowej, wysunąć wsuwki od zapalniczki i masz ładnie na wierzchu schowek i panel nawiewów . Pózniej odkręcasz odpowiednie śruby i przykręcasz schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ten schowek to idealne miejsce na CB radio tylko trzeba wyciąć trochę z tyłu;/ ale nadaje się idealnie. Polecam kabe puścić sobie pod tapicerką zasilanie z kostki od zapalniczki i żadne przewody ci się nie walają po aucie, a i zapalniczkę masz wolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekjar Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A tak w temacie tego schowka, czy u was da się go zostawić w pozycji otwartej? Bo ja mam tam jakąś sprężynkę i nie da się tej szufladki zostawić z otwartymi drzwiczkami, bo się same zamykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Też mamy sprężynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mam właśnie w tym schowku U520xl i tak jak piszesz trza troszkę podciąć szufladę od dołu . Od razu jak kupiłem suniacza to miałem wizje ze tam zamontuje cb . Ale wydaje mi się że nie kazde cb tam sie zmieści- uniden jest mały więc wchodzi a jak odkręce gruszke to nie ma po nim śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekjar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 No ja właśnie kombinuję z CB, mam CB Omega, na początku chciałem kupić ramkę do CB w wymiarach DIN do otworu na radio samochodowe, ale z tą klapką to jest niezły patent.. Tylko, że kurczę ta klapka mi cały czas się będzie zamykać, bez sensu Chyba żeby tą sprężynę tam wywalić i jakiś zatrzask skombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Mam właśnie w tym schowku U520xl i tak jak piszesz trza troszkę podciąć szufladę od dołu . Od razu jak kupiłem suniacza to miałem wizje ze tam zamontuje cb . Ale wydaje mi się że nie kazde cb tam sie zmieści- uniden jest mały więc wchodzi a jak odkręce gruszke to nie ma po nim śladu Jeszcze tylko powiedz że masz może antenę sirio AS-100 ;P pozdro No ja właśnie kombinuję z CB, mam CB Omega, na początku chciałem kupić ramkę do CB w wymiarach DIN do otworu na radio samochodowe, ale z tą klapką to jest niezły patent.. Tylko, że kurczę ta klapka mi cały czas się będzie zamykać, bez sensu Chyba żeby tą sprężynę tam wywalić i jakiś zatrzask skombinować. Kolego własnie że nie ta klapka doskonale spełnia swoje zadanie, będzie ci dociskała radio żeby ci nie latało jak żyd po pustym sklepie;) a i na dziurach będziesz miał ciszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) W nysce mam Lemma AT1200 na klapie bagażnika , ale tak się składa że AS100 mam na Cinquecento również z U520 i także śmiga aż miło tylko podstawe magnetyczną dałem z ml145 bo jest większa i mocniejsza Radio raczej mu nie będzie latać, a klapka faktycznie doskonale maskuje radyjko Edytowane 7 Listopada 2009 przez Hansior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Mam pytanie do czego sluza przyciski w tym malym schowku sa 2 i nie wiem od czego one moga byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Mam pytanie do czego sluza przyciski w tym malym schowku sa 2 i nie wiem od czego one moga byc kolego to nie są przyciski tylko odbojniki, no chyba ze mówisz o jakimś innym schowku. W nysce mam Lemma AT1200 na klapie bagażnika , ale tak się składa że AS100 mam na Cinquecento również z U520 i także śmiga aż miło tylko podstawe magnetyczną dałem z ml145 bo jest większa i mocniejsza Radio raczej mu nie będzie latać, a klapka faktycznie doskonale maskuje radyjko Ja mam standardową podstawę i przy 190 nie odpadła:/ ale ostatnio na rękawie wchodziłem w zakręt i targałem ją za sobą jakieś 4km (klapa bagażnika nie jest całkowicie płaska) ale pozdro dla ciebie i gratuluje wyśmienitego wyboru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi