Gość viehu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 po przeciw mgielnym chyba zostawilem odblask z tego co pamietam. W takim wypadku nie świeci Tobie z lewej strony mocniej? Na oprawke żar. jednowłuknowej (2 szt.) to nawet pisał bym się. Coś pokombinuje z tym p/mgielnym, jeśli nie znajde takiego zwierciadła na prawą strone to może cos sam dokroje? Tak czy tak cos pokombinuje bo efekt zajefajny :one: Myślałem też przez chwile by zrezygnoważ z cofania po lewej stronie i tam zrobić p/mgielne, ale... Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekjar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam, właśnie jestem po skończonej walce z tym plastikiem od odblasku, walka była nierówna ale ostatecznie zwycięska dla mnie Kolego MacGyver, pisałem do Ciebie na GG, ale nie zgraliśmy się w czasie Mam pytanko, czy posiadasz może jeszcze oprawki do żarówek dwuwłóknowych? Bo akurat potrzebuję żeby to zmodzić do końca i mieć świetne szerokie światełko Jeśli nie masz to macie koledzy może pojęcie gdzie takie coś dostać, czy coś podobnego (oprócz szrotów) ? Teraz kilka słów odnośnie wyłamywania tego plastyku pod odblaskiem. Ja na samym początku przetopiłem lutownicą wzdłuż ten kawałek tego plastiku który tworzy ściankę przegradzającą światło pozycyjne od przeciwmgielnego. Później wyciągnąłem tą górną część, bo ona jest lekko zagnieżdżona w tym czarnym, a tak po odgięciu można ją wyciągnąć do dołu. No i teraz najgorsze, trzeba tak się starać, żeby poderwać ten plastik od klosza, najlepiej z boku, ja robiłem to płaskoszczypami. Można lekko lutownicą sobie tam przetopić, żeby mieć lepszy chwyt kombinerkami. Ogólnie jest dosyć spora masakra z tym Efekt finalny przedstawiam wam na poniższych zdjęciach: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi