Gość conan_librarian Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Czy jeśli nie mam zagłówków w tylnej kanapie to da się tam jakoś wstawić zagłówki czy musiałbym zmienić całe oparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 raczej kanapa do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 jaki w takim razie masz model że nie masz miejsca na zagłówki w tylnej kanapie ? imo otworki być powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conan_librarian Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mam N14 LX.Otworków nie mam dlatego pytam, bo może wystarczy rozciąć materiał i będą pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariand87 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jeśli będą pod spodem to spokojnie wyczujesz gniazd na zagłówki pod palcami. Osobiście to nie spotkałem się jeszcze z sunnym bez zagłówków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Moj nie ma aby co tylna kanapa ma z materialu juz uformowane jakies elo zaglowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jesli nie masz zaglowkow i nie masz widocznych otworow bo np ktos wyjal zaglowki ...to pewnie musisz wstawic kanape z zaglowkami ...no chyba ze masz jakies pokrowce i nie widzisz otworow ...ale nie rob zadnym nozem dziur bo sobie zniszczysz kanape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jak chcesz to ja bede mial do sprzedania tylna kanape z srki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domel Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Czy do N14 będą pasowały zagłówki na tył od czegoś innego?? Bo kupiłem niestety bez zagłówków z tył, otwory w kanapie pod nie mam a na allegro nie mogę trafić na żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Mój ojciec też kiedyś musiał domontować zagłówki kanapy w Kadecie E (łezka) i po prostu znajomy przykręcił je z tyłu oparcia (w wersjach bez zagłówków raczej nie będzie gniazd na nie). Ja w Y10 mam takie fajne zagłówki zintegrowane, co nie zasłaniają widoku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aleks221 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja też kupiłem nissanka bez zagłówków. Dzisiaj Byłem na szrocie i dobrałem z przednich siedzen. Pasują jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conan_librarian Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A czy otwory miałeś w tej kanapie na wierzchu czy pod materiałem? Pytam bo ni ch.. nie mogę ich znaleźć u siebie a na kanapę do hatchbacka w odpowiednim kolorze poluję już od kilku miesięcy i niczego nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aleks221 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Miałem otwory. A co do samych zagłówków też miałem problem z dobraniem. Kupiłem w końcu z innym wzorem nie rzuca się bardzo w oczy wiec jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) A czy otwory miałeś w tej kanapie na wierzchu czy pod materiałem? Pytam bo ni ch.. nie mogę ich znaleźć u siebie a na kanapę do hatchbacka w odpowiednim kolorze poluję już od kilku miesięcy i niczego nie mogę znaleźć. Tak jak napisałem wyżej robienie otworów to żłobienie w gównie. Można przykręcić zagłówki za kanapą, albo kupić taką z zagłówkami, ale to już są koszty. Policja do tak przymocowanym zagłówków się nie czepiała (mieliśmy kiedyś w Kadecie), a zagłówki można kupić od jakiegoś innego zamochodu, albo uniwersalne szare. Edytowane 3 Lutego 2010 przez Rudy89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falbinho Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak nie masz ich pod pokrowcem to nie masz ich wcale ;] Szwagier kupił Sunny w sedanie i ma takie tylko smieszne z 3cm zaokroglęnia niby zagłowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conan_librarian Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak nie masz ich pod pokrowcem to nie masz ich wcale ;] Szwagier kupił Sunny w sedanie i ma takie tylko smieszne z 3cm zaokroglęnia niby zagłowki Wiem wiem - widziałem takie cudo. U mnie jednam nie ma ani otworów ani tych niby zagłówków. Jechałem raz z tyłu na dłuższej trasie i ogólnie jest niewygodnie. Jakby ktoś miał na sprzedaż kanapę z zagłówkami do N14 hatchback 5 drzwi to byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi