Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] tylne zagłówki

Gość conan_librarian
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jaki w takim razie masz model że nie masz miejsca na zagłówki w tylnej kanapie ?

imo otworki być powinny.

jeśli będą pod spodem to spokojnie wyczujesz gniazd na zagłówki pod palcami.

Osobiście to nie spotkałem się jeszcze z sunnym bez zagłówków.

Gość sergiej

jesli nie masz zaglowkow i nie masz widocznych otworow bo np ktos wyjal zaglowki ...to pewnie musisz wstawic kanape z zaglowkami ...no chyba ze masz jakies pokrowce i nie widzisz otworow ...ale nie rob zadnym nozem dziur bo sobie zniszczysz kanape

• 6 miesięcy temu...

Mój ojciec też kiedyś musiał domontować zagłówki kanapy w Kadecie E (łezka) i po prostu znajomy przykręcił je z tyłu oparcia (w wersjach bez zagłówków raczej nie będzie gniazd na nie). Ja w Y10 mam takie fajne zagłówki zintegrowane, co nie zasłaniają widoku :).

• 4 miesiące temu...
Gość conan_librarian

A czy otwory miałeś w tej kanapie na wierzchu czy pod materiałem? Pytam bo ni ch.. nie mogę ich znaleźć u siebie a na kanapę do hatchbacka w odpowiednim kolorze poluję już od kilku miesięcy i niczego nie mogę znaleźć.

A czy otwory miałeś w tej kanapie na wierzchu czy pod materiałem? Pytam bo ni ch.. nie mogę ich znaleźć u siebie a na kanapę do hatchbacka w odpowiednim kolorze poluję już od kilku miesięcy i niczego nie mogę znaleźć.

Tak jak napisałem wyżej robienie otworów to żłobienie w gównie. Można przykręcić zagłówki za kanapą, albo kupić taką z zagłówkami, ale to już są koszty. Policja do tak przymocowanym zagłówków się nie czepiała (mieliśmy kiedyś w Kadecie), a zagłówki można kupić od jakiegoś innego zamochodu, albo uniwersalne szare.

Edytowane przez Rudy89

Gość conan_librarian

Jak nie masz ich pod pokrowcem to nie masz ich wcale ;] Szwagier kupił Sunny w sedanie i ma takie tylko smieszne z 3cm zaokroglęnia niby zagłowki :)

Wiem wiem - widziałem takie cudo. U mnie jednam nie ma ani otworów ani tych niby zagłówków. Jechałem raz z tyłu na dłuższej trasie i ogólnie jest niewygodnie. Jakby ktoś miał na sprzedaż kanapę z zagłówkami do N14 hatchback 5 drzwi to byłbym chętny.