caniball Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mam sprawę, czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie otwartego pilota od strony microswitch-y chodzi mi o ścieżki jak powinny iść bo chyba jakaś mi się niechcący połączyła Dzięki POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Jaki masz alarm? Clifford? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caniball Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie wiem z tego co pamiętam to nadaje na 433,92Mhz firmy simens mowie o pilocie w kluczyku jak coś zrób fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mam sprawę, czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie otwartego pilota od strony microswitch-y chodzi mi o ścieżki jak powinny iść bo chyba jakaś mi się niechcący połączyła Dzięki POZDRAWIAM Nie możesz zobaczyć w drugim kluczu :027: ? Nie wiem z tego co pamiętam to nadaje na 433,92Mhz firmy simens mowie o pilocie w kluczyku jak coś zrób fote Jak to ? Przecież na kluczu jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caniball Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie możesz zobaczyć w drugim kluczu :027: ? Jakbym miał to bym sprawdził Jak to ? Przecież na kluczu jest napisane. Jedyne co znalazłem ""na kluczu" to napis Valeo [ Dodano: Czw 05 Mar, 2009 17:30 ] To ma ktoś aparat żeby zrobić zdjęcie czy nie bardzo Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.