Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Podswietlanie panelu dmuchawy! K10

Gość Marooo

Rekomendowane odpowiedzi

witam! ostatnio w nocy wsiadajac do auta cos mi bylo zimno i chcialem sobie wlaczyc super dmuchawe zeby bylo cieplo :D a tutaj zonk, ciemno! swiatelko ktore tak ladnie podswietlalo caly panel dmuchawy padlo! bezpieczniki sprawdzalem wiec kwestia samego swiatelka tylko bol mam taki ze nie wiem jak tam sie dostac! jezeli ktos juz takie cos robil prosze o info dzieki z gory piona!

65f06fe1060de3c5m.jpg

Panel nawiewu odpina się po uprzednim zdjęciu gałek suwaków,jest on tylko wtrzaskiwany.Pod nim powinien być dostęp do żarówek podświetlania panelu.

"Sprawy" zalatwiamy tylko na forum :D

potwierdzam... dokladnie tak sie to robi... sciagasz na sile te plasticzki z suwakow... i pozniej tylko ten plastik wyciagasz... mi bardzo ladnie wyszedl w taki sposob, ze wsadzilem palec w dziure od zapalniczki i poprostu pociagnalem... jest tam tylko jedna zarowka na srodku... jest to ten sam typ zarowki co w postojowkach... cos takiego jak to:

http://allegro.pl/item549971203.html

nie polecam wsadzac tam diody gdyz tytaj musi byc naprawde dobrze rozproszone swiatlo zeby rownomiernie rozswietlic caly panel...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...