Gość Marooo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 witam! ostatnio w nocy wsiadajac do auta cos mi bylo zimno i chcialem sobie wlaczyc super dmuchawe zeby bylo cieplo a tutaj zonk, ciemno! swiatelko ktore tak ladnie podswietlalo caly panel dmuchawy padlo! bezpieczniki sprawdzalem wiec kwestia samego swiatelka tylko bol mam taki ze nie wiem jak tam sie dostac! jezeli ktos juz takie cos robil prosze o info dzieki z gory piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Panel nawiewu odpina się po uprzednim zdjęciu gałek suwaków,jest on tylko wtrzaskiwany.Pod nim powinien być dostęp do żarówek podświetlania panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marooo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 dzieki Pkt masz ode mnie! alfa podeslij jakies gg do Ciebie na privie mam sprawe pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 "Sprawy" zalatwiamy tylko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 potwierdzam... dokladnie tak sie to robi... sciagasz na sile te plasticzki z suwakow... i pozniej tylko ten plastik wyciagasz... mi bardzo ladnie wyszedl w taki sposob, ze wsadzilem palec w dziure od zapalniczki i poprostu pociagnalem... jest tam tylko jedna zarowka na srodku... jest to ten sam typ zarowki co w postojowkach... cos takiego jak to: http://allegro.pl/item549971203.html nie polecam wsadzac tam diody gdyz tytaj musi byc naprawde dobrze rozproszone swiatlo zeby rownomiernie rozswietlic caly panel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marooo Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 no dioda to pieknie swiecila na niebiesko... przed 2 dni teraz ledwo swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.