Gość Bartooch Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Mam problem z szalejącymi obrotami, w czasie jazdy, gdy zmieniam bieg albo wrzucam luz i czasem po odpaleniu obroty rosną nawet do 3000. Chyba dobrze się domyślam że to moze być wina silniczka krokowego? I tu pytanie bo szukam go do kupienia i czy to musi być dokładnie z p10 czy mogę kupić z p11? I czy pojemność silnika 2.0 tez musi się zgadzać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 musi sie zgadzać... najpierw wyczyść moze dognij springa.... co masz za wtrysk jedno czy wielo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartooch Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 wielopunktowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walery411 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Bartooch, Witam mam identyczny problem.Czy poskutkowała wymiana silnika krokowego silnik 2.oo l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 pewnie poskutkowała .. skore nie zadaje wiecej pytań.. Czy poskutkowała wymiana silnika krokowego silnik 2.oo l. moze na początek poządnie wyczyść i dognij spręzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebulba Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A ja tak przy okazji tematu. W silniku P10, 1.6 benzyna, primera '94, gdzie mam szukać silniczka krokowego i jak on wygląda? Może jakieś zdjęcie? Samochód jeździ pięknie ale obroty szaleją podobnie jak opisano w temacie. Pozdrawiam. [ Dodano: Pon 11 Maj, 2009 22:33 ] A ja tak przy okazji tematu.W silniku P10, 1.6 benzyna, primera '94, gdzie mam szukać silniczka krokowego i jak on wygląda? Może jakieś zdjęcie macie? Samochód jeździ pięknie ale obroty szaleją podobnie jak opisano w temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.