Gość caMaro Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Pytanie jak w temacie. Mam kaseciaka Panasonic CQ-RD152 i chciałbym słuchać muzyki z empetrójki, czy da rade jakoś to wykonać? Próbowałem podłączyć sygnał z mp3 do wejścia sygnałowego dedykowanego zmieniarce ale nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Kup sobie: http://allegro.pl/search.php?string=kaseta...;personal_rec=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joshi Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 to ją się podłącze mam na kompakt i też bym chciał podłączyć mp3. A tak wogóle u mnie w są 3 wejścia od głośników 1. 2 wolne zakładam że od zmieniarki a to 3 to jest od komputera??? Lub ewentualnie czy jest dostępna przejściowka żeby podłączyć to pod normalne radio z mp3 nie tracąc funkcjii audio na panelu i przełączania w kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.