irmigo Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Może ktoś mi podpowie gdzie zamontować w Qashqai CB radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kserokop Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja wkładam je między siedzenie kierowcy a konsolę środkową i mam je pod ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zachar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja mam dość cienkie CB i wkładam je na miejsce, wgłębienia kubków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irmigo Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Dziękuję za podpowiedzi,ale szukam raczej miejsca gdzie można zainstalować CB na stałe. Myślałem nawet o tym by zainstalować je w podłokietniku, tylko jak poprowadzić wszystkie przewody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kserokop Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 to między siedzeniem a konsolą można to przykręcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.