Gość BESEL_ Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 myślałem nad tym żeby oryginalne felgi wypolerować lub pochromować i efekt byłby taki http://www.nissanmurano.org/photopost/show....php?photo=3747 choć jak zobaczyłem tego murańca na tych felgach to też mi się spodobały http://www.nissanmurano.org/photopost/show....php?photo=2925 osadzony jest na 22" więc na polskie drogi nie bardzo by sie nadały ale 20' w podobny wzorze to już co innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 piękna sprawa ten drugi model. moim zdaniem polerowane, chromowane fele łądnie wyglądają tylko w modelach o cienkich ramionach - te oryginalne montowane seryjnie nie wyglądaja za ładnie, ale to oczywiście kwestia gustu o gustach jak wiadomo sienie dyskutuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 chromowanie felg najwieksza gupota - schodzi Ci to płatami niezależnie od przejechanych km i tego kto robił, no chyba że masz wtyki i oddasz na linie produkcyjna. Taniej już Ci wyjdzie kupic oryginalnie chromowane Polecam polerke, w swojej bemce 530d zrobiłem na rantach 7cm każde koło i efekt lepszy moim zdaniem niz chrom ! Wypolerowana felga w murancu ( wzór USA ) wygładała by za***iscie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 makaron, a kto ci to polerował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Znajomy z bandy BMW ale i w necie widizałem ze ogłąszaja się ze poleruja felgi. Musisz popytać w zakładach wulkanizacyjnych. Często młodzi pracujacy tam biorą fele i polerke robia na lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Makaron! Wrzuć zdjęcie tych swoich felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 u mnie temat polerki poległ;/ musiałbym na zime inne felgi kupić...bo polerka by nie przetrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 U mnie już widać efekty zim na felach :/ w paru miejscach mam małe "purchle" Ale jeszcze nie odłazi :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Panowie, zapytam tak troche jak laik - jaki mamy rozstaw śru b w felgach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 romanista, 5x 114,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Besel! Ty chyba pracowałeś w fabryce Nissana? Normalnie jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Strażak Sam, sam wierciłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 BESEL_, no wielkie dzięki!!!! [ Dodano: Wto 07 Kwi, 2009 14:17 ] BESEL_, a wiesz moze jaki jest model żarówki do kieunku na tył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 może do naszych wozów nie ma zbyt dużego wyboru no ale pozostałe felgi są atrakcyjne i niska cena. pewnie jakośc do bani http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5768836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makaron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 pewnie jakośc do banihttp://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5768836 Zgadza się... Wszystkie felgi tzw. al'a jakieś tam znany wzór np. M5 lub AMG na naszych drogach nie maja poprostu prawa zycia. Przy masie muranca po pół roku jazdy każde kolo bedzie wywykrzywiane w inna strone Mówie o felgach z chin, llitwy i włoch. Jak chce się pojezdzić dlugo na ladnych alu trzeba na nasze drogi kupować markowe i sprawdzone fele. a tu fota polerki rantów na moim bumerze 530d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 ja chcialem te nasze oryginbalne cale wypolerować ale na zime musialbym też jakieś kupić....a tak BTW to zadbana ta betka:) [ Dodano: Sro 20 Maj, 2009 09:23 ] http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonf...p;typ=typ%20Z50 stronka na której można zobaczyć jak dane felgi pasują do auta:) możecie też zmieniać kolor auta(paleta parw po lewej str w górnym rogu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 te felgi są swietne ale czy podejda do muranca? http://moto.allegro.pl/item752463097_nissan_qashqai_x_trail_felgi_aluminiowe_z_oponami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mnie osobiście się nie podobają, ale gust jest rzeczą bezdyskusyjną. Tylko troszkę kosztują Jak będzie brał coś dla siebie, to możesz zrobić sponsoring dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Mnie osobiście się nie podobają, ale gust jest rzeczą bezdyskusyjną. Tylko troszkę kosztują Jak będzie brał coś dla siebie, to możesz zrobić sponsoring dla mnie pisze ze nowe opony. a patrzac na ceny takich opon to 850zł czy felgi za darmo tylko jest jedno ale...mianowicie rozmiar opon 215;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sas Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam wszystkich, mam muranca z Usa i chce mu fundnac nowe kapcie, myslalem o 20'' ale zastanawiam sie czy bede \zadowolony z komfortu jazdy. i nie wiem jakie kołka moge zamowic zeby pasowały, nie chcial bym przez ta decyzje wymieniac zupelnie nie potrzebnie jakies inne podzespoly ktore by kolidowaly z tym rozmiarem kola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Sas! Powiem ci tak: im większe kapcie, tym gorzej się utrzymać w koleinach na drodze. Wybór należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 http://allegro.pl/item806464074_nissan_murano_idealny.html tego nie róbcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej W Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam. Może od środy stanę się szczęśliwym (chyba) właścicielem Murańca z USA. Firma sprowadzająca bujała się 6 tygodni. Od 20.11 leci im 1000 zł za dzień spóźnienia. Mają felgi chromy 18" i to na pewno im jeszcze skroję. Mają tego chyba z 10 rodzaji. Każda ma 18x8 tylko inne otwory centrujące. Za pieruna nikt nie wie jaki powinien być. Najprostsze to zdjąć koło i zmierzyć. Ja jednak nie mogę dać im ochłonąć ,tylko pokazać co do zabrania i odjazd. Pewnie gdybym nie trafił z rozmiarem to z wymianą zrobią mi pod górkę. Może ktoś ma wiedzę na temat średnicy otworu na środku felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 5X114,3 7,5J18 ET 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi