Gość adamos Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Proszę o pomoc przy wymianie głośników przy mojej ALMERCE N16 SEDAN 2002r Jakie najlepsze do fabrycznego radyjka :zly2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egiptos Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Zasadnicze pytanie za ile?? Do 250 zł wg mnie najlepsze to helixy dark blue 62.1 Warto zainwestować w zestaw odseparowany ze zwrotnicą i choć trochę wygłuszyć drzwi (choćby tylko zaślepić otwory technologiczne) nawet dobre głośniki bez wytłumienia zagrają słabo. Na temat tłumienia masa danych jest w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@r3k Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Hej W sumie masz cały dział CAR-AUDIO i tam poszukaj - dużo Almerek jest tam "modyfikowanych". Sam jestem po zmianie audio - wszystko zmienione i jedno co mam do napisania - w 100% zestaw odseparowany i drzwi wytłumione od "środka" i bezp od wnętrza samochodu. Różnica jest bardzo odczuwalna !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamos Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Dzięki za rady o głośnikach Muszę też wymienić radio na niefabryczne , proszę o radę którym będę mógł sterować z kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Każdym, które ma taką funkcję, po podłączeniu odpowiedniego interfejsu. Bez tego, fabryczne sterowanie w kierownicy, nie ruszy pod innym niż fabryczne radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pytanie od laika:)co to jest ten interfejs i gdzie to mozna kupic. Mam pionka 88rs i bardzo zalezy mi na sterowaniu w kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 poczytaj temat http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=27272 albo pokrewne w dziale CA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.