Gość milek Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam wszystkich, Panie i Panowie, czy jest coś takiego jak książka ,,Sam naprawiam" do Terrano? Jeśli posiada ktoś cos takiego to z przyjemnością kupię, może być tez w pdf., Interesuje mnie też coś, dzięki czemu będę mógł poznać budowę Terrano, bym mógł poznać to autko bo jestem laikiem!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Raczej czegoś takiego nie ma. Możesz sobie przeglądnąć to: link Co prawda to Terrano I i co prawda po rosyjsku. Ale jak się deczko znasz na rzeczy to dużo pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mięcho Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a popatrz na to http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Nissan/R20/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milek Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Panowie wielkie dzięki, zawsze można na was liczyć, jak byście coś jeszcze mieli, to oczywiście proszę o więcej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam. Posiadam kilka różnych materiałów na temat Terrano II - jakieś czasopismo 21 stron chyba j. hiszpański, coś na wzór sam naprawiam ponad 320 stron, też niestety obcy język jest w nim dużo ilustracji i jeszcze jak dobrze poszukam to znajdę coś jeszcze. Jak Pana to interesuje to proszę pisać na e-maila. Już wcześniej w jednym z tematów dotyczących instrukcji obsługi do terrano II (j. polski) zaoferowałem swoja pomoc właścicielom tych samochodów ale widać nie wszystkie posty są czytane. Pozdrawiam użytkowników Terrano i Mavericków. Ja mam akurat ten drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kirek3 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jeśli ktoś ma problem z instrukcją do Terranka, to azm-61 ( za pozwoleniem ) jest bardzo kompetentną osobą w tej sprawie. POZDROWIENIA azm-61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jeśli ktoś ma problem z instrukcją do Terranka, to azm-61 ( za pozwoleniem ) jest bardzo kompetentną osobą w tej sprawie. POZDROWIENIA azm-61 również polecam kontakt z AZM-61 w temacie instrukcji ..pozdrawiam azm-61.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerastep Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Może się komuś przyda -Terrano R20 manual :one: , ale po angielsku :/ , w PDF :zdziw: Pozdowienia [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 13:29 ] http://www.onlinefreeebooks.net/automotive...manual-pdf.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofs Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Linki z podanej przez Ciebie strony z manualem prowadzą do http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Nissan/R20/ To było powyżej. Niemniej dzięki za dobre chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.