Gość Purtk Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam Wszystkich W zeszłym roku wyprowadziłem się z miasta na wieś. Kupiłem Terrano II SE 98r. ze względu na pracę okazał się trochę mało pakowny i otrzymała go Żonka a ja wróciłem do T4 no i w zimie Ona jechała a ja kopałem...Pytanie mam okazję kupić Navarę 2.5TD KingCab o przebiegu ok. 90oookm z 2003 r. i jak wyglądają sprawy serwisowe - wymiana paska/łańcucha rozrządu itd i może trochę opii o tym roczniku. Terrano rewelacja spalanie trasa/miasto ok 9L -jeżdzi kobieta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pojeździsz . Trwały samochód. Rozrząd jest na kołach zębatych , a samochód typowy wół roboczy. Mały komfort na tylnej kanapie. Nie zabieraj dorosłych ludzi na dłuższe jazdy na tylną kanapę , bo po dwóch godzinach Cię zlinczują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibson74 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Samochodzik idealny na wieś . O spalaniu masz sporo tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=42525 generalnie podobnie jak Terrano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.