Gość przemo362 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 witam wszystkich forumowiczow mam nissana 200sx s13 mam problem kupilem go juz w takim stanie niemcy powiedzieli mi zeby przeczyscic takim srodkiem do wtryskow uklad paliwowy okej kupilem ten srodek wlalem i nic rozebralem swiece kupilem nowe patrze cale zakopcone i jedna suchutka pierwsza od lewej strony tlok dobry cewki co sa tez wszystkie dobre iskra jest na ten jeden tlok niedostaje paliwa niewiem co jest grane prosil bym o pomoc mam duzo czesci do nissana 200sx s13 blachaskie silnikowe zawieszenie itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 1. sprawdź zasilanie i sterownie wtryskiwaczem 2. jeżeli jest ok, to wymień wtryskiwacz 3. zakładając oczywiście, że na tym cylindrze masz kompresję. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 pociągnę trochę temat; jak nie będzie kompresji to trzeba będzie sprawdzić zawory czy nie puszczają a jak będą ok to pierścionki na tym garze.(ale mam nadzieje że jak pisze mój przedmówca będzie to paliwko:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.