danolek Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 szyba 'elektryczna' w drzwiach pasazera zaczyna mi sie bardzo ciezko podnosic : http://www.youtube.com/watch?v=AiiSUFPGYIQ a potem idzie normalnie jak przejdzie gorna krawedz ponad krawedz drzwi. co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Wyczyścić i przesmarować prowadnice i uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 U mnie w Tino od strony pasażera jest to samo. Sądzę, że poza smarowaniem warto też wyregulowac luz na prowadnicach (jesli sie da) bo glownie tu tkwi problem. Szyba staje w sztorc. Sprobuj podnoszac szybe naciagnac ja reka w strone przodu samochodu. Wyczujesz wtedy luz szyby na prowadnicach i szyba bedzie sie szybciej podnosic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.