Neohrabia Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Dziękuje Thunder. Jestem po lekturze. Napisałem tam post chociaż dawno tam nikogo nie było. Czy ktoś tu sprawdzi mi vin czy coś już było robione ? Jakieś akcje serwisowe, czy coś ? Wiem już, że auto jest w grupie ryzyka, ale kusi bo tak dobrze utrzymane, z tak małym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neohrabia Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 A jeszcze jak się mają navary D40 z silnikami 2,5 171 km lub może jakiś inny silnik jest lepszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Jeszcze możesz szukać Navary z slinikiem diesla 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neohrabia Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Witam. Dalej wracam do szukania auta, znalazłem nissana, ale strasznie daleko ode mnie. https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-lub-zamienie-navara-d22-kig-cab-CID5-IDNnP4j.html?reason=observed_ad Niby droga jak na ten rocznik, ale z tego co ustaliłem to jest pełna rama zrobiona i trochę kasy jest włożone, czy warto jechać ? Na dodatek jest tam ten legendarny stary silnik. I czy wrócę na takich wielkich kołach tyle kilometrów bez uszczerbku, łożysk, czy jeszcze czegoś ? Znacie się przypadkiem, czy policja czepia się takich orurowanych zderzaków ? słyszałem, że w Polsce nie można tak jeździć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek93 Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Witam wszystkich, chciałbym dowiedzieć się czy kupno navary z silniekiem v6 to będzie dobre rozwiązanie, szukam obecnie auta które posiada pełną kabinę oraz aby miało dość dobre wyposażenie abym mógł od czasu do czasu wpiąć foteliki z dziećmi i przejechać się gdzieś w las lub na pola. Dużo osób doradza bym tego silnika nawet pod uwagę nie brał lecz gdy auto było dobrze utrzymane mam się czego bać? Czego radzicie unikać a co szukać ? Automat czy manual raczej ? niżej podsyłam link do jednego z aut. Z góry dziękuję za podpowiedz. Pozdrawiam https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/nissan-navara-3-d-v6-platinum-long-salon-polska-zadbany-bogate-wyposazenie-ID6GAzxi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eachim Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Witam, Mam zamiar kupić Navarę z roku 2014 proszę podpowiedzcie czy warto wydać na to prawie 60K, i czy skrzynia automatyczna ma sens czy szukać manuala. Dzięki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi