Gość Karol82 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 witam Kolegów od niedawna jestem właścicielem Sereny 2.0 D i wydaje mi się ze silnik ma za niską temp. pracy a wskaźnik nie ma podziałki np tak jak w VW, tylko białe i czerwone pole. Pomocy !!!!!!!!!! moja wskazka trzyma się tak w połowie zegara a jak w Waszych bolidach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 masz jak najbardziej poprawne wskazanie, połowa jest to idealna temperatura. nie masz czym się martwić. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Potwierdzam. Jest tak także w benzyniakach. Szczególnie teraz kiedy nie mamy upałów. Latem no i jeszcze np. w korkach trochę się podniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol82 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 dzięki panowie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.