Gość kreweta Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 MAm pytanie mam ten samochód ale mało o nim wiem a mianowicie ktoś mi powiedział ze silnik 1,6 16V jest na łańcuchu ale nie widze łańcucha dochodzącego do alternatora czy pompy wspomagania. Jest tam tylko pasek czy znaczy ze silnik nie jest na łańcuchu? jak tak to ktoś się orientuje o kosztach rozrządu co trza wymienić i ile by to kosztowało? Druga sprawa to nie wiem jakie ma felgi sunny... znaczy chciał bym kupić alu ale nie wiem jaki roztaw śrub itp. z dalszej pomocy bo jest na gazie i pali mi strasznie dużo bo aż 15 l/100km gazu , w benzynie nie sprawdzałem. co zrobić? wymienić filtry jak tak to jakie? no i jeszcze mam problem z odpalaniem długo kręci i musze dodawać gazu troche przy odpalaniu a po odpaleniu jest taki chwilowy nie przyjemny dźwięk zgrzytania... CZy muszę wymienić rozrusznik przewody i świecę? to chyba wszystko z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.