Gość inadifrendstajl Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam! Padł mi zamek w schowku, zasttanawiam się czy ogarnąć ze szrotu całą klapkę, cczy bawić się w wymainę tego mechanizmu? Może katoś to przerabiał, by umilić sobie życie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wlancatcher Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Przerabiałem to. Możesz wymienić sam zamek, ale jeśli masz okazję dorwać tanio całą klapkę to wymień całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inadifrendstajl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dzięki! miałem remont w domu - brak kompa na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nazgul Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a ja miałem podobnie tylko inaczej zamek działał ale tatuś "gdzieś" zgubił coś co blokowało, przymocowywało ten zamek do klapki. zrobiłem sobie coś takiego sam z kawałka plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.