Gość Strażak Sam Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Panowie. Wczoraj chyba padł mi lewy czujnik cofania? Po włączeniu wstecznego cały czas pika i pokazuje że do przeszkody mam 0,5m albo już jestem "na przeszkodzie" bo pali się czerwona dioda. Czy ktoś już miał taką usterkę? Mam nadzieję, że wystarczy wymiana samej czujki? Pewnie jak pojadę do ASO to mnie naciągną na co najmniej 150;zł :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr slawooo Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 a jaki masz czujnik ?oryginał czy kupiłeś zestaw jak zestaw to czujnik kosztuje około 40 zł i padł ci napewno czujnik no chyba że masz bardzo brudne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 montowany był w 2006 roku w ASO Nissan, ale wydaje mi się że nie jest to jakaś Nissanowska produkcja? Auto mam czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.