grzesiek_1987 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wczoraj się dowiadywałem odnośnie konserwacji podwozia na zimę i koszty wychodzą 350 zł . A co do rdzy to faktycznie jesy to zmora i trzeba z nią walczyć. Po ostatniej zimie jak trochę wyszło w bardzo małych ilościach to oddałem Sunnego do warsztatu i tam zrobili gdyż nie będe czekał aż się paskuctwo rozplewi mi na karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canidus Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Oddałem dzisiaj mojego nissana do blacharza bo rdza na tylnych nadkolach i progach nie dawała mi już spać. Zakładam że konserwacja nie wystarczy i dobrze by było dać na tył plastikowe nadkola. Znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item731270728_nadkole_antykorozyjne_nissan_sunny.html czy do sedana takie nadkola wystarczą i będą chronić blachę przed całym syfem z jezdni czy raczej szukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi