Gość yah0o Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mam problem, ostatnio zauwazylem ze jakis kabel zwisa mi spod silnika, za chiny nie moge dojsc co to za kabel, ani gdzie go doczepic :/ Pomocy. Zdjecie kabla znajduje sie tutaj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d038234667084dc0.html (jeszcze przed urwaniem) Za co on wogle odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lego Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 o ile się nie mylę to zdjęcie przestawia kabel na czujniku wstecznego biegu (lub biegu jałowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yah0o Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 To by sie nawet zgadzalo bo sie nie swieci swiatlo cofania. Wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ja nie rozumiem Twojego pytania na temat tego gdzie go doczepić skoro sam wkleiłeś zdjęcie gdzie był przed urwaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yah0o Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Powiem tak, czesc kabla wisi sobie na tym czujniku ale drugiej czesci nie moge nigdzie znalezc. wiec stad moje pytanie. Zdjecie mi nic nie daje bo widac tam tylko kawalek kabla. Chodzi mi o to gdzie on dalej biegnie, zebym mial orientacje gdzie go podczepic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.