Gość Crushpl Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Na wstępie pozdrawiam kolegów Mam pytanko: Gdzie dostanę taką okleinę i czy ma to rację bytu ?? Jest tam również drewniana końcówka drążka do zmiany biegów. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8061838 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sciba Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Moim zdaniem nie ma racji bytu wies spiewa i tanczy ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Daj spokój....... Jedno z drugim nie licuje Jeśli drewno to prawdziwe ale w Lexusie czy S klasie a nie N15... To tez tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Drewno lipa, ale nawet ciekawe ma dokładki ta Almerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Lipa jak 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi1990 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 dokładnie jak koledzy piszą... chyba żeby obkleić na coś ala aluminium... ale to i tak kaszanka... lepiej zostawić jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Była taka u mnie w Almerze jak brałem z niemcowa. Kwity za nią znalazłem w schowku na jakieś 100 ojro. U nas chodzi to po 170 zeta bo patrzyłem z ciekawości (trochę gorsza jakość i mniej elementów od hitlerowej). Swoją zdjołem, bo w niczym mi to "drewno" do wnętrza nie podchodziło. Jak bardzo się upierasz to mogę ci ją sprzedać za symboliczne 5dyszek , powinienem mieć wszystkie elementy jak dobrze pamiętam i klej spoko trzyma wiec da radę założyć bez problema ( jaździłem z tym jakiś rok bo mi sie nie chcialo zdejmowac ze wzgl. na klej - myślałem że może zostać na plastikach, ale jest całkiem bez tragedii, klej został full na okleinie i było zero czyszczenia). Zostawiłem bo szkoda było mi wywalać więc gdzieś napewno u mnie leży Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A ja mam okleinę z karbonu i wg mnie dużo żywiej wnętrze wygląda wygląda tak: jak coś to mogę lepszej jakości fotki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Okładzina z karbonu dużo ciekawsza i wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sciba Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Tak w gwoli ścisłości to jest imitacja karbonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość romus111 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ...wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ale ładniejsze niż imitacja drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Z dwojga złego to już lepiej imitacja karbonu:P A tak w ogolę to wolał bym już jak coś polakierować elementy deski na przykład na srebrno - coś ala chrom albo pod kolor auta. Któryś z forumowiczów miał tak w N16 i wyglądało to na prawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_ad84 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wg mnie każda okleina będzie wyglądać mniej lub bardziej tandetnie, sam się swego czasu nad tym zastanawiałem ale zrezygnowałem. Lepiej wygląda oryginalne wnętrze niż tandetnie przekombinowane. Ale to moje zdanie, a wiadomo każdy może mieć inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomK Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wg mnie też większość oklein wygląda tandetnie. Ja swoją almę kupiłem już z okleiną i widziałem tu na forum jeszcze kilka z identyczną okleiną - i mam podejrzenia że mogły te almy wyjechać tak z fabryki... ale to tylko moje podejrzenia. Mi moja okleina się podoba więc nic nie bede zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Virgo_ Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ja mam drewnopodobna okleine w troche innej wersji niz w Almie z foto. Tak juz kupilem, a skoro jest to niech sobie bedzie... Nie przeszkadza ;-) i ozywia wnetrze :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 zastanawialem sie nad karbonopodobna, lub czerwona, mam almerke czerwona, moze by fajnie wygladalo, do tego mieszek na biegi czerwony... w sumie moze lepiej to w sportowych wozach wyglada, sam nie wiem, czy zakladac, ze jak to bedzie wygladalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxko Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 zastanawialem sie nad karbonopodobna, lub czerwona, mam almerke czerwona, moze by fajnie wygladalo, do tego mieszek na biegi czerwony... w sumie moze lepiej to w sportowych wozach wyglada, sam nie wiem, czy zakladac, ze jak to bedzie wygladalo.... nie wiem jak wg innych ale wg mnie to nie wygląda dobrze w żadnym aucie :E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Podłącze się do tematu i powiem ze faktycznie tak sobie to wygląda, choć mnie nie stać na chwilę obecną że by do kilkunastoletniego autka w tapicerować skórkę , to jest moim zdaniem to co wygląda najlepiej i chciałbym mieć, szczególnie w miejscach tej tandetnej tapicery bo generalnie w almerce wszystko jest ok, natomiast co do drewna to raczej widzę w BMW lub w Mesiu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi