Przemeq Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Do wymiany pieluszki w czasie długiej podróży. Patrycji było wygodnie , nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nieźle! U mnie nawet rozłóżony prawie nigdy do niczego nie służy Przeważnie jeżdżę sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 U mnie służy do denerwowania mnie, bo strasznie piszczy jak nikt na nim nie jedzie po dziurach. Najchętniej bym się go pozbył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymansky Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 a ja nie mam czegoś takiego , możliwe że o przez to że jest pakiet Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.