Gość tabar Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Witam, Mam byc moze dla Was lamerskie pytanie. Zamierzam kupic Patrola rocznik '95. Model ten nie ma dobrze znanego symbolu Nissana (kolo i napis w srodku) lecz inny kwadratowy symbol na masce. Owszem widywalem juz takie Nissany ale byly to samochody z przelomu lat 80/90. Czy ktos moz emi wyjasnic czy rodzaj symbolu ma jakies znaczenie i czy byl on uzywany do samochodow produkowanych w 1995? pzdr Tabar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jakoś nie mogę sobie teraz przypomnieć jak to jest w patrolu ani gierze ani w hiszpanie. Ja w swojej Nysce z 1993 mam ten okrągły znaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tabar Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Witam, Juz uzyskalem odpowiedz. Znaczek taki montuja jako opcje (u nas podobniez trzeba za to dac 500zl), za to w Holandii jest to nagminne. Ten egzemplarz pochodzi z Holandiii, wiec sprawa jasna. pzdr Tabar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Moja Nyska jest z Japonii a tam to chyba standart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tabar Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 WItam ponownie, Jak wyglada znaczek ojakim mowilem mozna zobaczyc (z daleka) np.: tutaj http://www.extrem4x4.pl/htm/Ogloszenie10.htm Istnieje takze teoria ze to ma byc zwiazane z jakas rocznica Nissana pzdr Tabar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Masz na myśli ten znaczek na masce tego gieera? Eee takiego to ja niemam. Chyba zaszedł mały pomyłek :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tabar Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ano dokladnie, wszak pisalem ze na masce i niestandartowy Ale spoko moze i niezrozumiale napsialem, trzeba bylo napisac ze cos jak w mercedesie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.