Gość lipass Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Witam. Mam pytanko skąd moge załatwić poszerzenia nadkoli i progów do mojej micry (k10 1.2 lx wersja 3-drzwiowa). Z góry dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 z allegro :wink: od SuperSki mozna wyrwac zestaw za nieduze pieniądze http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49698311 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 juz koles nie ma poszły w świat za progi nadkola i spojler nad szybe chcial 150 zł duzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 a to cham.... a jak pisalem do niego juz ladny czas temu w sprawie lotki to nawet nie odpisal :evil: .... 150zl... ja bym bral odrazu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 ja dzwonilem do niego po lusterko bo mi jakis dupek urwal a przy okazji zapytalem sie o lotke to powiedzial ze ospojlerowanie jest w komplecie za150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 wiec wziolem bo 150 to czyba nie duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 malutko tez gadalem za cale auto wogule chce malutko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 za fotel kubełkowy 100 zł chciał niestety nie mam funduszu a bym kupoił;] hehs ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 kubelki z 100 brzmi niezle moze sie skusze a za sztuke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 tak o to chodzi ze za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 ale to i tak chyba niejest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 to sposcil z tonu bo jak bylem u niego to chcial 300 za 2 sztuki a za zegary z obrotkiem 150 na szczescie udalo mie sie kupic zegary za 60 musze tylko troche przerobic zeby pasowaly pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 hehe jak ja sie orietowalem to za progi nadkola i lotke chciał 200zł wiec widze ze spuscieł jeszcze a za kubelki mi tez pisał ze 100zł za 1 :wink: W sumie za 150zl to sie bardzo opłacało kupic te progi nadkola i lotke, ostatnio widzialem sama lotke na allegro gosci chciał za 100zł :roll: Na fotele tez bym sie skusił niestety inne wydatki obecnie nie pozwalaja :cry: Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 a moze go jeszcze troche przetrzymamy i sprzeda kubelki za50 zl zasztuke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 hehe a moze odda za darmo :?: :roll: :wink: :roll: hihi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 jak bedzie dawal za darmo to pamietajcie ze ja jestem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 zlozyc sie i kupic caly bedzie taniej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 a ja na allegro widzialem lotke za 50 zł;] ale to kiedys chyba nawet nikt niekupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 nastepna do wybebeszenia ma lotke http://allegro.pl/show_item.php?item=50334023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 OOoooo.... czarna... nie musialbym malowac chyba sie skusze... bo tak szczerze mowiac to cale ospoilerowanie od SuperS mi sie tak bardoz nie podoba... ale lotka ... fajna... i odrazu autko lepiej wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 No i sie skusilem :twisted: biore od niego lotke i.... chlodnice... i tym samym mam juz wszytkie czesci potrzebne aby zreanimowac mojego micrusa wiecej w http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0 aha... i jeszce jedno pytanie... czy ktos z was juz taka lotke sobie instalowal? czy ona jest tylko na te dwie sruby ktore widac od zewnatrz? cyz jeszcze od wewnatrz jakos jest zamocowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Szkoda że nie ma gdzieś wiśniowych lotek.......... :evil: Też bym sie skusił :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Szkoda że nie ma gdzieś wiśniowych lotek.......... :evil:Też bym sie skusił :twisted: no i jeszcze zeby ci to gosciu zamontowal gratis? :wink: ps. nie moglem sie powstrzymac sorki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 LeXaN wiem Nie chce mi sie malować - może już za leniwy jestem Zresztą nie potrzebna mi aż tak ale jak mówiłem jakbym gdzieś dorwał wiśniową.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 a ja dostalem lotke w kolorze autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi