Lawina Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 no to gumijagoda.... moze odpowiesz ty na moje pytanie wczesniejsze... lotka jest tylko na te dwie sruby co widac z zewnatrz czy jeszcze jakos od wewnatrz jest zamocowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 jak tylko dostane ja to zaraz podziele sie z wami ta informacja bo sam nie wiem zdam dokladnie cala relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 no.... to dajesz fotki... opisik i na www.k10.glt.pl wrzucisz artykul "Upgrade LX do SuperS - lotka" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seven Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Niech ktos kupi te zegary z obrotomierzem.Może bedzie miał pomysł jak je zamontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 ja juz kupilem i jaz prawie zamontowalem moze dzis juz beda chodzic pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 no to jakis dokladny opis jak zamontowac prosimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 no i mam duzy problem bo wszystko zmontowalem, podlaczylem i nie chodzi :/ nie mam pojecia co jest nie tak w obrotomierzu jest taki ukladzik AN6529 niestety nie moga znalezc w internecie zadnej dokumentacji, jesli ktos sie zna na elektronice lub wie cos na temat tego ukladu prosze o info pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seven Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 A jak rozwiazałes sprawe kostek? U mnie przy przy moich zegarach były 2 wejscia na 2 kostki 4 pinowe.A w supers jedna na 4 a druga na 5 pinów.Miałes jakies dodatkowe kostki? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 nie rozwiazalem tzn obszedłem, a mianowicie wysialem z zegarow z SuperS mocowanie obrotomierza i wkleiłem do moich teraz juz obrotomierz jest zamontowany ida do niego 3 kable : masa, + po stacyjce i "gorący" przewód "gorący" podciągnąłem od cewki (czerwono-biały) ale niestety cos jest nie tak i moj obrotomierz nie działa ( pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 wkurzylem sie strasznie na to wszystko w koncu w miejsce zagara zamontowalem zupelnie innny uniwersalny obrotomierz, co ciekawe pasowal prawie bez zadnych przerobek, zalozylem tylko tarcze i wskazowke z orginalnego z SuperS i tylko te elementy uzylem z zakupionych zegarów (dobrze ze dalem tylko 60 zł) w kazdym razie efekt koncowy jest taki ze działa i wygląda jak orginał pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seven Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Jak możesz,to pstryknij jakas fotke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 czesc tez mam obrotomierz ale troche duzy ,wiec tymczasowo niebede go montował w zegarach moje pytanie to jak podlaczales go pod ten "gorący przewod" biało czerwony tak?? zdejmowales z niego troszke koszulki czy jak bo ja wyciągnąć niemogłem, z wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 calkiem przypadkiem odkrylem ze jest on rowniez poprowadzony do centralki instalacji gazowej i wlasnie stad podciagnalem do obrotka pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 hejka ja mam taki obrotek(z poprzedniego autka) czy niewiesz ktory przewod do czego podłączyć?? a ten przewod gorący z biały z czerwona kreską to sprawdzales czy to ten od cewki??;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 podłącza sie napewno do tych 3 wystających bolcow czy probawac metada prob i beldow do kazdego pokolei??:] niezaszkodzi to obrotkowi??:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasin Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 zaszkodzic moze wiec lepiej nie probowac ale w sumie jesli nie znasz sie na elektronice to najlepiej zobacz jak wyglada plytka od dolu (tam gdzie sa sciezki) i teraz tak tam gdzie sciezki sa najgrubsze to powinna byc masa - czyli podlaczesz na mase a dwa pozostale to juz mozesz metada prob i bledow podlaczac 1 do plusa drugi do sygnału, jesli nie bedzie wskazywac to na odwot. najwazniejsze zeby nie pomylic masy z + bo wtedy obrotek tego nie przezyc pozdrawiam Jasin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 obra to ja jeszcze raz powracam do tematu:/ Dajcie znac jak ktos bedzie wiedzial gdzie dostac te nieszczesne ospojlerowanie od superS. Bylem juz na kilku szrotach i dalej nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Na szrotach raczej ciężko będzie dostać. Też błąkałem sie po kilku i nic. co tu mówic o ospojlerowaniu skoro nawet ani jednej K10 nie widziałem na żadnym szrocie :cry: Ale jest tego plus moralny - skoro nie ma na szrotach to znaczy że jeszcze sie kręcą - wytrzymałe sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 obrotek juz działa tylko niewiem gdzie go zamontowac ma ok 11 cm srednicy wiec troche duzy myslalem zeby z lewej strony od zegarow tylko jak robic jakąś obudowe?? z czego??:]heheh?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 sluchajcie widzial ktos takie poszerzenia .... na allegro w jakims sklepie internetowym ?! czy racze jw polsce to niedostepne ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ehmm ja bym szukał tak jak do minicoopera w sumie fele tez od minicoopera ehh micra ala mini, lepiej odrazu mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 no najlepsze jest to ze nigdzie nie moge znalezc ... sa zwykle nakladki jak do golfa takie plastikowe - a to nie to ... a jak sa szersze to sa juz od terenowki ... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi