Gość luzniakos Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam. Ostatnio zauważyłem, że na liczniku obok napisu CRUISE z tempomatu jest taki napis tylko, że SPORT (widać kontury tego napisu). Jak to uruchomić i co to w ogóle jest? albo to tylko pozycja zarezerwowana dla automatu i tylko licznik jest taki sam? (MaXi A32 3,0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jest to tryb pracy automatu. Kazdy licznik jest taki sam czy to automat czy manual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ja mam automat i jak przelacze tym przyciskiem kolo drazka automatu na sport to mi sie niezapala zadna kontrolka na zegarach a powinna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Septern Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 w manualu to bylo od utwardzania tylnego zawieszenia hehe takie dwa silniczki przy koncach amortyzatorow z tylu ale serwis spierdolil i nie dzialalo juz potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 ja mam automat i jak przelacze tym przyciskiem kolo drazka automatu na sport to mi sie niezapala zadna kontrolka na zegarach a powinna? u mnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.