Lesiu QQ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Też oglądam Uwaga Pirat Jak już pisałem, przyciemniam tylko tylne szyby, a przednie pozostawiam bez zmian (jak dobrze pamiętam, szyby w promieniu 180st. widzenia kierowcy muszą mieć 75% przepuszczalności światła, reszta jest dowolna). Zobacz jak jest w wersji Tekna . Nie widziałem próbek na żywo, ale chyba 4/6 będzie w porządku. Warsztat oczywiście daje atest. Z tym przyciemnieniem szyb przednich jest dokładnie tak jak piszesz. W swoim modelu mam przyciemnione fabrycznie szyby tylne boczne i tylną i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak już będę miał zrobione to wrzucę fotki Fajnie to musi wyglądać. Za jakiś czas może jeszcze się skuszę na felgi z iWay'a i będzie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi