Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Note poliftingowy - cennik

was79

Rekomendowane odpowiedzi

Widzieliście nowy cennik note: tutaj

Tylko dwa silniki i dwie wersje wyposażenia? wie ktoś o co biega, cięcie kosztów czy co??

Gość OLD HOUSE

Pomijam cennik. Ale będąc w sobotę w salonie (przymierzam się do QQ+2 i niestety brak) zobaczyłem go w realu po raz 1. Jak można zeszpecić takie fajne auto. Dolny pas wygląda jak po ugryzieniu osy (cały spuchnięty). Środek też miał być zmieniony na lepsze, a jedyne co zauważyłem in plus to czytelniejsze zegary.

A co do cennika to nawet nie zaglądałem bo i tak bym takiego brzydala nie kupił.

Pozdrawiam

OLD HOUSE

No to wtopa, w konfiguratorze na stronie nissan.pl też tylko te 2 silniki i 2 wersje wyposażenia, a na stronach http://www.nissan.co.uk/ są wszystkie 3 wersje wyposażenia no i komplet silników.

Także wygląda że ktoś stwierdził że Polacy kupują głównie te 4 wersje i dalsze rozdrabnianie się nie ma sensu.

Powodzenia w machaniu rączką na pożegnanie niedoszłych klientów, sprzedawcom w salonach nissana.

Masz rację Roxx - na nissan.de też są wszystkie wersje.

Także znowu Polacy klientami drugiej kategorii :/

cena jak cena ale moim zdaniem auto zbrzydło - szczególnie z przodu wygląda zupełnie bez jaj - te wszystkie gładkości, krągłości, idiotycznie i bez głowy polakierowane listwy ochronne, bezpłciowy grill.Kupa zabawy jednak z dużą przewagą kupy :/

Dzisiaj sobie dokładnie pooglądałem nowego notesa. Szczerze mówiąc myślałem że zmiany będą większe. Oprócz tego co wymienili przedmówcy zauważyłem że dodali podłokietnik dla pasażera. Piankoguma oddzielająca szybę od deski rozdzielczej, która u mnie jest tylko na kilku centymetrach przy numerze VIN w nowym jest na całej długości. Generalnie spodziewałem sie większego "szoł". Pozdro

Piankoguma oddzielająca szybę od deski rozdzielczej, która u mnie jest tylko na kilku centymetrach przy numerze VIN w nowym jest na całej długości

zapewne dlatego,że ten rejon czasami potrafi popiskiwać od tarcia plastiku o szkło :)

• 2 tygodnie później...

Byłem w salonie i

zgadza się w konfiguratorze nie ma, ale w cenniku mają :D

A nowa cena wersji 1.6 po prostu zabija :D

• 2 tygodnie później...
Gość Szydlar

A wiecie może coś na temat pakietów . Tak jak w starszych NOTEsach był np.pakiet security ESP,kurtyny,alarm za 4200zł . Mają teraz cos takiego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...